Arkiv for Creative Suite

Accelerate your creativity by upgrading to the latest versions of your familiar apps.

Enjoy benefits such as cloud storage, file sync across devices, access to Creative Cloud services, and much more.

Hvis du kjøpte Creative Suite 5, 5.5 eller 6 fra Adobe eller registrerte appen, kan det hende du kan laste ned installasjonsprogrammet til appen din fra kontoen din.

Hvor kan jeg laste ned min Creative Suite?

Creative Suite 5, 5.5 og 6

Hvis du har registrert eller kjøpt Creative Suite-appen av Adobe, kan det hende du kan laste den ned fra kontoen

Før du laster ned og installerer Creative Suite-appen, må du kontrollere systemkravene.

Creative Suite 2, 3 og 4

Du kan ikke lenger installere Creative Suite 2, 3 eller 4 selv om du har de originale installasjonsdiskene. Aldrende aktiveringsservere for disse appene måtte avvikles.

Arkiverte Creative Suite brukerhåndbøker

Photoshop®
Hjelp

Flash® Professional
Hjelp

Adobe Premiere® Pro
Hjelp

Prelude™
Hjelp

Photoshop Extended
Hjelp

Flash Builder
Hjelp

After Effects®
Hjelp

Encore
Hjelp

Illustrator®
Hjelp

Dreamweaver®
Hjelp

Adobe Audition®
Hjelp

Adobe Bridge
Hjelp

InDesign®
Hjelp

Fireworks®
Hjelp

Acrobat® X Pro
Hjelp

SpeedGrade®
Hjelp

Adobe Media Encoder
Hjelp