Vi tilbyr ikke lenger installasjonsprogrammer for Creative Suite-apper. For å få de nyeste versjonene av de kjente appene dine som er testet i gjeldende operativsystemer, må du oppgradere til Creative Cloud.

Hvor kan jeg laste ned min Creative Suite?

Installasjonsprogrammer for Creative Suite-apper er ikke lenger tilgjengelige.

Creative Suite 4, 5 og 6: Hvis du kjøpte Creative Suite-appen av Adobe og kontoen din fortsatt er aktiv, kan det hende du kan laste det ned fra kontoen

Creative Suite 2 og 3: Du kan ikke lenger installere Creative Suite 2 eller 3 selv om du har de originale installasjonsplatene. Aldrende aktiveringsservere for disse appene måtte avvikles.

Arkiverte Creative Suite brukerhåndbøker

Photoshop®
Hjelp

Flash® Professional
Hjelp

Adobe Premiere® Pro
Hjelp

Prelude™
Hjelp

Photoshop Extended
Hjelp

Flash Builder
Hjelp

After Effects®
Hjelp

Encore
Hjelp

Illustrator®
Hjelp

Dreamweaver®
Hjelp

Adobe Audition®
Hjelp

Adobe Bridge
Hjelp

InDesign®
Hjelp

Fireworks®
Hjelp

Acrobat® X Pro
Hjelp

SpeedGrade®
Hjelp

Adobe Media Encoder
Hjelp