Advarsel «Sertifikatutstederen for dette området er ikke pålitelig ...»

Sikkerhetsadvarselen «Ukjent eller upålitelig sertifikatutsteder»

Når du logger deg på Adobe-programmet, mottar du følgende advarsel:

Denne siden krever sikker tilkobling, noe som inkluderer serverautentisering. Advarsel «Sertifikatutstederen for dette området er ikke pålitelig eller ukjent ...

Løsning: Installere GlobalSign Root CA-sertifikatet

Adobes prosess for pålogging og aktivering krever GlobalSign Root CA-sertifikatet. Slik installerer du det.

1. I dialogboksen Sikkerhetsadvarsel trykker du på Vis sertifikat.

2. Klikk på kategorien Sertifiseringsbane, og velg GlobalSign Root CA.

3. Klikk på Vis sertifikat.

4. Klikk på Installer sertifikat.

5. Når du blir bedt om installasjonsplassering, velger du Klarerte rotsertifiseringsinstanser. Fortsett med veiviseren, og klikk deretter på Fullfør.

6. Lukk sikkerhetsvarselet og klikk på Prøv på nytt.