Om produktinstallasjonslogger i Creative Suite

Installasjonsprogrammene for Adobe Creative Suite 3 og Adobe Creative Suite 4 fører opp alle handlingene i en logg. Disse loggene kan være nyttige for å avgjøre om bestemte feil oppsto under en installasjon. Ved bakgrunnsinstallasjoner er loggfilen det eneste stedet der feilmeldinger blir registrert.

Har du en nyere versjon av Creative Suite?

For hjelp med loggfiler for CS5, CS5.5 og CS6 kan du se Feilsøke installasjonsproblemer med loggfiler | CS

Har du Creative Cloud?

For hjelp med loggfiler for Creative Cloud kan du se Feilsøke installasjonsproblemer med loggfiler | CC

Analysere produktinstallasjonslogger i Creative Suite 3 og Creative Suite 4

1. Naviger til loggfilene i en av disse mappene:

• Windows 32-bit (XP, Vista, 7): \Programfiler\Vanlige filer\Adobe\Installers\
    • Windows 64-bit (XP, Vista, 7): \Programfiler (x86)\Vanlige filer\Adobe\Installers\
    • Mac OS: /Library/Logs/Adobe/Installers/

Navnet på loggfilen består av produktnavnet og installasjonsdatoen (CS4) eller bare produktnavnet (CS3) etterfulgt av ".log.gz". Filtypen GZ indikerer et komprimert format.

2. Bruk et utpakkingsprogram som WinZip eller StuffIt for å pakke ut GZ-filen. Når loggfilen er pakket ut, er den en vanlig tekstfil.

3. Åpne LOG-filen i et tekstredigeringsprogram som WordPad (Windows) eller TextEdit (Mac OS).

Merk: (Mac OS) Som standard, åpnes loggfiler i Konsoll. Trykk Kommando+A for å velge hele teksten, og kopier og lim den deretter inn i et tekstredigeringsprogram før du fortsetter.

4. Søk etter følgende verdier:

• Return value 3
    • ERROR
    • FATAL

Merk: Søkeverdiene ERROR og FATAL skiller mellom store og små bokstaver. Verdien "Return Value 3" gjelder bare Windows-basert feilsøking.

Du finner kanskje flere feil. Feilmeldinger ser slik ut (utheving lagt til):

Returverdi 3:
    Ta kontakt med din tekniske støttegruppe. Action ended 9:14:12: RemoveExistingProducts. Return value 3.

Feilbeskrivelsen kommer før verdien Return value 3.

FEIL:
    Standardspråk for installasjonen er ikke gyldig. Går tilbake til første støttede språk.

Feilbeskrivelsen kommer etter verdien ERROR.

FATAL:
    [ Avslutter installasjonen på grunn av blokkeringsfeil. Utgangskode: 7

Feilbeskrivelsen kommer etter verdien FATAL.

5. Søk på siden for Adobe-støtte for å finne en løsning for hver feilmelding.

Utelat filbaner og maskinspesifikk informasjon i søkestrengen. Får du feilmeldingene ovenfor, søker du f.eks. etter "Error 1714.The older version of Adobe Flash Player 9 ActiveX cannot be removed" (Feil 1714.Kan ikke fjerne den gamle versjonen av Adobe Flash Player 9 ActiveX), "Default installation language not valid, falling back to first supported language" (Standardspråk for installasjon er ikke gyldig; faller tilbake på første støttede språk) eller "Exiting from installation due to blocking error. Exit code: 7." (Avslutter installasjonen på grunn av blokkeringsfeil. Avslutningskode 7).