Vanlige lisensieringsfeil

Når du bruker CC 2019-apper, kan du lese videre for å se mer detaljer og løsninger hvis du støter på en av disse vanlige feilene.

Problemer med nøkkelringen eller legitimasjonsbehandling

Hvis du ser en dialogboks for Adobe-lisensiering på macOS når du prøver å få tilgang til nøkkelringen, ser du dette dokumentet.

Hvis du får en feilmelding om at Adobe-lisenssertifikater som er installert i nøkkelringen eller sertifikatlageret, vises som ikke klarert, ser du dette dokumentet

Aktive gjestekontoer støttes ikke

Installasjon og bruk av Adobe Creative Cloud-apper på gjestekontoer verken anbefales eller støttes. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Gjestekontoer støttes ikke | CC 2019

Innstillingene for abonnement og appspråk samsvarer ikke.

Noen abonnementer er tilknyttet bestemte språkbegrensninger. Se dette dokumentet for mer informasjon.

Lightroom Classic CC ber deg logge på etter oppdatering

Dette problemet kan oppstå hvis dine administratorer brukte bedriftsserienumre til å lisensiere og distribuere den tidligere installasjonen av Lightroom Classic CC. Sluttbrukerne skal ikke oppdatere til den nyeste versjonen av Lightroom Classic. Klikk her for å få mer informasjon om hvordan du går tilbake til en tidligere versjon for å aktivere tilgangen igjen.

Tilkoblingsproblemer

Hvis maskinen din ikke kan koble til Adobes aktiveringsservere, følger du trinnene nedenfor, i den rekkefølgen som er vist, for å feilsøke problemet.

Kontroller Internett-tilkoblingen

• Operativsystemet bruker vertsfilen til å tilordne vertsnavn til IP-adresser. En feilkonfigurert vertsfil kan påvirke datamaskinens evne til å koble til Adobes servere. Hvis du vil vite hvordan du sjekker og verifiserer vertsfilen din, ser du dette dokumentet.

Proxy-støtte

Denne artikkelen beskriver de forskjellige nivåene med støtte for proxy-miljøer i Creative Cloud-apper og -tjenester, se Proxy-støtte i Creative Cloud-produkter.

På macOS blir du noen ganger bedt om å angi proxy-legitimasjonen i Adobe-apper, selv om den allerede er angitt i Creative Cloud-skrivebordsappen. Se denne siden for mer informasjon.

Aktiveringsproblemer

Aktivering kobler en app eller tjeneste til en gyldig brukerlisens. For de fleste apper er prosessen enkel og skjer automatisk når du logger på. Men det kan oppstå feil. Du får for eksempel ikke koblet til aktiveringsserveren, lisensen er ikke aktiv eller du forsøker å installere en app på flere enn to datamaskiner.

Her er løsninger på noen vanlige aktiveringsproblemer.

Vi kan ikke bekrefte abonnementet ditt

Bekreft at kreditt- eller betalingskortnummer, utløpsdato, betalingsadresse og telefonnummer er riktig skrevet inn, uten mellomrom eller bindestreker. Oppdater kredittkort- og betalingsinformasjonen din.

Hvis du bruker et firmakort, må du sørge for at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, og ikke din egen. Snakk med korteieren eller regnskapsavdelingen for å bekrefte navn og faktureringsadresse.

Kontroller at fødselsdatoen din er riktig.

Manglende eller feil fødselsdato kan påvirke om du er kvalifisert til å bruke Creative Cloud eller ikke. Se Feilmelding: Du er ikke kvalifisert til å bruke Creative Cloud for mer informasjon.

Adobe-lisenssertifikater vises som ikke klarert

Hvis du ser at Adobe-lisenssertifikater som er installert i nøkkelringen eller sertifikatlageret, vises som ikke klarert, ser du denne siden.

Finn hjelp for bestemte feilkoder

Hvis du støter på en feil med en bestemt feilkode, ser du Lisensieringsfeil | CC 2019.