Dette gjør du hvis du ikke kan logge på Adobe Creative Cloud, er uventet logget av Adobe Creative Cloud eller blir bedt om å logge på gjentatte ganger.

For 2018 og tidligere versjoner av Creative Cloud-appen, se Creative Cloud-appen ber deg om å logge på gjentatte ganger | 2018 og tidligere versjoner.

1. Klikk på ikonet for Creative Cloud-skrivebordprogrammet på oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (macOS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Klikk på Logg av på profilmenyen.

3. Logg på Adobe-kontoen igjen.

4. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen, blir du spurt om du vil oppdatere. Klikk på Oppdater.

Hvis du bruker Internet Explorer i et Windows-system, kan du ha et nettverksproblem. Problemene kan løses ved at du setter LAN-innstillingene til automatisk gjenkjenning.

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. I Internet Explorer velger du Innstillinger og deretter Alternativer for Internett.

3. Gå til panelet Tilkobling og klikk på LAN-innstillinger.

LAN-innstillinger
  4. Merk av for alternativet Identifiser innstillinger automatisk og fjern avmerkingen for alternativene Bruk skript for automatisk konfigurasjon og Bruk en proxy-server til lokalnettet. Klikk på OK.

Automatisk konfigurasjon av LAN
  5. Start datamaskinen på nytt og gjenta trinn 1 til 4 for å sikre at endringene i LAN-innstillingene ble lagret.

6. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen og logg på Adobe-kontoen.

Creative Cloud-skrivebordsappen administrerer kontoinformasjonen ved hjelp av WMI-tjenesten (Windows Management Instrumentation). Hvis denne tjenesten ikke kjører, blir påloggingsinformasjonen ugyldig etter en viss tid. Hvis du passer på at winmgmt-tjenesten kjører, vil påloggingen for skrivebordsappen fungere hele tiden.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du starter WMI-tjenesten, kan du se følgende Microsoft-dokumentasjon:

Starte og stoppe WMI-tjenesten

Adobe-apper må lagre og hente lisensinformasjon på datamaskinen din. Av og til kan en app ikke lagre eller hente denne informasjonen på grunn av problemer med lisenslageret på datamaskinen.
Følg disse trinnene for å løse problemet.

macOS

1. Gå til Programmer > Verktøy > Nøkkelringtilgang.

2. Klikk på logg på under Nøkkelringer øverst til venstre på siden.

3. Fjern følgende oppføringer. Høyreklikk og velg Slett for å fjerne dem.

• Adobe-brukerens profilinformasjon
    • Adobe brukerens OS-informasjon
    Nøkkelringtilgang
  4. Start Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.

Windows

1. Åpne Tjenestebehandling (trykk på Start- knappen og skriv inn Tjenester).

2. Høyreklikk på Legitimasjonsbehandling i listen over Tjenester.

3. Klikk på Start på nytt.

Start på nytt
  4. Start Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.

Creative Cloud-skrivebordsappen er svært viktig når du jobber med Adobe-apper. Hvis du har problemer med å installere appene fordi denne appen er skadet, må du avinstallere og installere appen på nytt for å løse problemet.

1. Avinstaller Creative Cloud-skrivebordsappen ved å bruke Avinstalleringsprogrammet i Creative Cloud-skrivebordsappen.