Dette gjør du hvis du ikke kan logge på Adobe Creative Cloud, er uventet logget av Adobe Creative Cloud eller blir bedt om å logge på gjentatte ganger.

Se etter oppdateringer av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som du finner i oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac os), for å åpne skrivebordsprogrammet til Creative Cloud.

2. I menyen din klikker du på Logg av.

Logg av
  3. Hvis du vil logge på igjen, skriver du inn Adobe ID-en (vanligvis e-postadressen din) og passordet og klikker på Logg på.

4. Klikk på de tre vertikale prikkene øverst i høyre hjørne.

Se etter appoppdateringer
  5. Velg Se etter programoppdateringer fra hurtigmenyen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Command+Option+R (macOS) for å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen og se etter oppdateringer.

6. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av skrivebordsappen Creative Cloud, blir du spurt om du vil oppdatere. Klikk på Oppdater.

Windows-bruker kan prøve dette

Hvis du bruker Internet Explorer i et Windows-system, kan du ha et nettverksproblem. Problemene kan løses ved at du setter LAN-innstillingene til automatisk gjenkjenning.

1. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. I Internet Explorer velger du Innstillinger og deretter Alternativer for Internett.

3. Gå til panelet Tilkobling og klikk på LAN-innstillinger.

LAN-innstillinger
  4. Merk av for alternativet Identifiser innstillinger automatisk og fjern avmerkingen for alternativene Bruk skript for automatisk konfigurasjon og Bruk en proxy-server til lokalnettet. Klikk på OK.

Automatisk konfigurasjon av LAN
  5. Start datamaskinen på nytt og gjenta trinn 1 til 4 for å sikre at endringene i LAN-innstillingene ble lagret.

6. Logg på Adobe-kontoen fra skrivebordsappen for Creative Cloud eller via Internett-pålogging med Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen din) og passordet ditt.

Hvis du har problemer med å logge på, ser du Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

Løse problemer mens du henter eller lagrer lisensinformasjon

Adobe-apper må lagre og hente lisensinformasjon på datamaskinen din. Av og til kan en app ikke lagre eller hente denne informasjonen på grunn av problemer med lisenslageret på datamaskinen.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å løse dette problemet.

macOS

1. Gå til Programmer > Verktøy > Nøkkelringtilgang.

2. Klikk på logg på under Nøkkelringer øverst til venstre på siden.

Nøkkelringtilgang
    • Lås opp nøkkelringen hvis den er låst.
    • Hvis nøkkelringen allerede er låst opp, låser du den og låser den opp igjen.
    Hvis du blir bedt om det, angir du passordet for å låse eller låse opp nøkkelen.

Windows

1. Åpne Tjenestebehandling (trykk på Start- knappen og skriv inn Tjenester).

2. Høyreklikk på Legitimasjonsbehandling i listen over Tjenester.

3. Klikk på Start på nytt.

credential-manager

Avinstallere og installere skrivebordsappen Creative Cloud på nytt

Skrivebordsappen Creative Cloud er svært viktig når du jobber med Adobe-apper. Hvis du har problemer med å installere appene fordi denne appen er skadet, må du avinstallere og installere appen på nytt for å løse problemet.

På en Windows-PC

1. Last ned ZIP-filen med det kjørbare avinstallasjonsprogrammet (.exe).

2. Pakk ut Creative Cloud Uninstaller.zip.

3. Start det kjørbare installasjonsprogrammet Creative Cloud Uninstaller.exe

4. Installasjonsprogrammet ber deg bekrefte at du vil avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud. Les meldingen og klikk på Avinstaller.

5. Avinstallasjonsprogrammet fjerner programmet fra datamaskinen og viser en bekreftelsesmelding. Klikk på Lukk.

6. Last ned og reinstaller skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Last ned Creative Cloud-appene dine hvis du har spørsmål om nedlastings- og installasjonsprosessen.

På Mac

1. Last ned ZIP-filen og monter DMG-filen.

2. Du vil eventuelt se en advarsel mot å åpne avinstallasjonsprogrammet fra den installerte DMG-filen, avhengig av sikkerhetsinnstillingene. Klikk på Åpne for å fortsette.

3. Installasjonsprogrammet ber deg bekrefte at du vil avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud. Les meldingen og klikk på Avinstaller.

4. Avinstallasjonsprogrammet fjerner programmet fra datamaskinen og viser en bekreftelsesmelding. Klikk på Lukk.

5. Last ned og reinstaller skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Last ned Creative Cloud-appene dine hvis du har spørsmål om nedlastings- og installasjonsprosessen.