Creative Cloud-apper, versjon CC 2019 eller nyere, bruker flere sikkerhetsfunksjoner for operativsystemer for å sikre at appene og abonnementene dine holdes trygge og sikret.

Gjestekontoer på moderne operativsystemer, for eksempel macOS og Windows 10, er sterkt begrenset og i sandkassemodus. De gir ikke skrivetillatelser til områder som kreves av Creative Cloud-apper. Alle filer som opprettes av en gjestebruker, slettes dessuten når brukeren logger av.

Installasjon og bruk av Adobe Creative Cloud-apper på gjestekontoer verken anbefales eller støttes.

Løsning

Adobe anbefaler at du bruker vanlige brukerkontoer for å installere Creative Cloud-apper.