En unøyaktig systemklokke på datamaskinen kan forårsake aktiveringsproblemer. Har du nylig stilt dato og klokkeslett på datamaskinen tilbake? Kontroller at datamaskinens systemklokke er satt til riktig klokkeslett og dato, samt riktig tidssone.

Meldingen angir at Creative Cloud-appen ikke starter fordi klokken på datamaskinen og Adobe-serverne ikke samsvarer.

Tidsrelaterte feil, for eksempel feil 251, kan også vises hvis du skrur klokken tilbake i et forsøk på å utvide en prøveperiode for en app.

Systemklokken samsvarer ikke

Løsning

Gjør følgende for å løse dette problemet:

1. Først kontrollerer du at du er tilkoblet Internett og at datamaskinens dato og klokkeslett er riktige. Klikk deretter på Prøv på nytt.

Hvis du ønsker detaljerte instruksjoner om innstilling av systemklokken, ser du

2. Hvis dette ikke løser problemet med datamaskinens dato og klokkeslett, finner du instruksjoner om hvordan du tilbakestiller vertsfilen i Avansert tilkoblingsfeilsøking.