Feilsøking og hjelp

Utrullering

Hvordan planlegger jeg utrulling av Creative Cloud for enterprise?

Hvis du planlegger en Creative Cloud-distribusjon, anbefales det å bruke litt tid og vurdere hvordan du skal distribuere og administrere programmer, lagring og tjenester.

Hvordan konfigurerer jeg brukeridentiteter?

Adobe bruker et underliggende system for identitetsbehandling til å kontrollere og godkjenne brukere. Du må planlegge og deretter konfigurere brukeridentitet basert på bedriftens krav.

Hvordan administrerer jeg brukere og produkter?

Brukeradministrasjon gir deg mulighet til å opprette, søke etter, oppdatere og fjerne brukerkontoer. Disse brukerkontoene gir sluttbrukerne i organisasjonen din tilgang til Adobe-produkter og -tjenester.

Bedriften kjøper Adobe enterprise-planer som gir tilgang til ulike Adobe-produkter og -tjenester som kan inkludere Creative Cloud-produkter. Få detaljert informasjon om hvordan du finjusterer bruken av disse planene og tjenestene.

Hvordan utrullerer jeg applikasjoner og oppdateringer?

Du kan selv bestemme hvilke applikasjoner og tjenester som blir distribuert for brukerne dine av pakkene som du oppretter. Disse pakkene kan deretter distribueres til brukernes datamaskiner i organisasjonen. Du kan til og med utføre utrulleringer i det stille og spesialtilpassede utrulleringer der det ikke kreves innspill fra brukerne under installasjonen.

Vanlige spørsmål

Hva følger med Adobe Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise-kontoen leveres med kreative applikasjoner som Photoshop og InDesign, CreativeSync for å synkronisere ressurser på en intelligent måte, kreative ressurser som Adobe Stock og Adobe Fonts, publisering av mobilapplikasjoner og bedriftssikkerhet for immaterielle rettigheter og kreativt innhold. Finn ut mer om Creative Cloud for enterprise.

Hvor finner jeg informasjon om distribuering med navn med Creative Cloud for enterprise?

Se denne videoen om distribuering av Creative Cloud for Enterprise og få en oversikt over distribusjonsressurser for lisenser for bedrifter, utdanning og offentlig sektor.

Hvor kan jeg lære mer om Adobe Provisioning Toolkit?

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition er et kommandolinje-verktøy for støttede plattformer som hjelper deg med å spore og administrere serialisering av Adobe®-produkter. Lær deg hvordan du kan laste det ned og bruke det til å administrere Enterprise-lisensen.

Hvor finner jeg mer informasjon om Creative Cloud for enterprise?

For flere vanlige spørsmål, kan du se Vanlige spørsmål om Creative Cloud for enterprise.

Vanlige problemer

Hvorfor får jeg feil 190 når jeg prøver å installere pakker?

Installasjon av en pakke som inneholder Project Felix feiler på datamaskiner som ikke kjører Windows 10, fordi det ikke oppfyller minimum systemkrav.

Hvorfor ser jeg en “konfigurasjonsfeil 16”-melding når jeg starter en Creative Cloud-applikasjon?

Denne feilen skjer vanligvis hvis en bruker ikke har tillatelse på datamaskinen der applikasjonen kjører. Følg instruksjonene for operativsystemet til å angi rettigheter til Adobe PCD- og SLStore-mappene.

Hvorfor knyttes ikke et abonnement automatisk til en pålogget bruker når jeg tilordner et abonnement?

Ved tilordning av et abonnement til en Adobe ID eller Enterprise ID knyttes ikke dette abonnementet automatisk til gjeldende påloggede maskiner.Du kan vanligvis løse disse problemene ved å logge av og så på igjen.

Hvorfor går lisensen min tilbake til en prøveversjon når jeg godtar en større Creative Cloud-oppdatering?

I miljøer der Creative Cloud har blitt distribuert med en serialisert pakke, kan en lisensieringsfeil oppstå som fører til at programmer vises som prøveversjoner. Serialisering av den berørte arbeidsstasjon på nytt løser vanligvis dette problemet.