Finn ut hvordan du kan dra nytte av VIP-medlemskapet med VIP Select og fordelene som VIP Select-status gir.

VIP Select oppnås når organisasjonen møter den gjeldende lisensterskelen i en enkelt avtaleperiode, enten ved hjelp av en enkelt transaksjon, eller med et tilbakeblikk rett før fornyelsesperioden.

VIP-rabattnivåer

Når du oppnår medlemskapsstatus med VIP Select, får du tilgang til ekstrafordeler, som takk for din lojalitet og engasjement:

• Rabatter på alle kjøp i perioden hvor du er kvalifisert til VIP Select
  • Mulighet til å akseptere 3-årig bindingstid*

Merk:

3-årig bindingstid er ikke tilgjengelig for medlemmer med forhåndsbetalt, utvidet periode.

Hvordan oppnå VIP Select

VIP Select oppnås på én av to måter. VIP Select-nivået beholdes til neste tilbakeblikksperiode, når antallet lisenser blir vurdert på nytt og VIP Select-nivået justeres deretter:

Enkeltstående transaksjon: Når VIP-medlemskapet består av mindre enn 10 lisenser, og du legger inn en enkeltstående transaksjon på minst 10 lisenser, vil du automatisk få VIP Select-status.

Look-back: Du oppnår automatisk VIP Select-status på tilbakeblikksdatoen (31 dager før årsdatoen) hvis du har opparbeidet deg minimumsantallet lisenser gjennom mindre kjøp, i stedet for i én enkelt transaksjon.  Hvis du allerede har oppnådd VIP Select-status, kan du flyttes til neste rabattnivå ved tilbakeblikk hvis lisensantallet økes over neste grense.

VIP Select-tilbakeblikk

Fordelene med 3-årig bindingstid

3-årig bindingstid, som er tilgjengelig for VIP Select-medlemmer i alle markedssegmenter, har følgende fordeler:

• Årlige betalinger
  • Prisforpliktelse fra Adobe: Dette inkluderer rabattnivået, som ikke kan endres i løpet av perioden for den 3-årige bindingstiden, og gjelder for standardpriser på alle produkter som er tilgjengelige i en prisliste på tidspunktet for godkjenning – også produkter som du kanskje ikke har kjøpt. Kontoadministratoren (autorisert Adobe-forhandler eller kontoadministratoren) angir den faktiske prisen.  Med 3-årig bindingstid forplikter Adobe seg til en fast pris til sin direktekanalpartner hvis kjøpet er fra en forhandler.
  • Fleksibel lisensiering: Når du binder deg for 3 år, forplikter du deg til å beholde det antallet lisenser som du har ved signering av den 3-årige bindingstiden. Lisensantallet kan økes gradvis, men du er bare nødt til å beholde den forpliktede minimumsmengden. Du kan for eksempel se dette dokumentet om 3-årig bindingstid.
  • Økte rabatter på alle kjøp for virksomheter og offentlige instanser

Godkjenning av en 3-årig bindingstid

Du vil bli tilbudt en 3-årig bindingstid når organisasjonen har oppnådd VIP Select-status. Den primære kundeadministratoren (tildelt ved registrering) kan godta 3-årig bindingstid når som helst i løpet av en VIP Select-kvalifisert periode, og det finnes to metoder for å gjøre dette.

VIP Select-velkomsthilsen på e-post

1. Når VIP Select er oppnådd, mottar den primære administratoren en VIP Select-velkomsthilsen på e-post, som inneholder informasjon om 3-årig bindingstid.

2. Klikk på koblingen for å bli tatt til avtalen om 3-årig bindingstid.

3. Gå gjennom, og klikk for å godta.

Kontoadministrasjonssiden på Adobe.com

1. Den primære administratoren må logge på Adobe.com Adobe ID-en som er knyttet til VIP-avtalen

Adobe-pålogging
  2. Klikk på "Administrer konto" under brukernavnet.

Administrer konto
  3. Gå til fanen "Planer og produkter" øverst på siden, og klikk deretter på "Administrer plan" for det aktuelle VIP-medlemskapet.

Abonnementer og produkter
  4. Når du er på siden "Administrer plan", vises en boks til høyre som inneholder detaljer om Medlemskapsstatus, inkludert VIP Select-nivå. Under dette er det en kobling for å "Bli med i programmet".

Bli med i VIP Select-programmet

Godkjenning av en 3-årig bindingstid i løpet av en fornyelsesperiode

Hvis du planlegger å godta en 3-årig bindingstid i løpet av en fornyelsesperiode, er det visse ting det må tas hensyn til. For det første, hvis du har plassert bare en delvis fornyelse, må du vente til fornyelsesperioden lukkes før du godtar en 3-årig bindingstid. Ellers vil du forplikte deg til det hele antallet lisenser fra den forrige perioden, og ikke delsettet av lisenser som ble fornyet.

For det andre teller ikke godkjenning av en 3-årig bindingstid i løpet av en fornyelsesperiode som den første fornyelsen. Du vil fortsatt være forpliktet til å videreføre den 3-årige bindingstiden gjennom to ekstra fornyelser, og frem til den tredje fornyelsesperioden starter.

Kampanjepriser under 3-årig binding

Kampanjepriser er bare tilgjengelig for det første kvalifiserte kjøpet. Under 3-årig binding vil kampanjelisenser endres tilbake til standardlisenspriser ved fornyelse, da det bare er standardpriser som er gitt til forhandleren for kjøp av flere lisenser og fornyelser.

Hvis organisasjonen er kvalifisert for et flerårig kampanjetilbud, og har noen lisenser som må fornyes i løpet av en 3-årig bindingstid, kan du fornye disse lisensene som er kjøpt i løpet av kampanjen til kampanjepriser, til kampanjetilbudet for disse lisensene utløper. Når et kampanjetilbud utløper, er disse lisensene fornyet under 3-årig binding med standardprisen som er satt på tidspunktet for godkjenning.

Mislykking av å opprettholde en 3-års lisensforpliktelse

Dersom minimumskravet til antall lisenser ikke fornyes innen årsdatoen hvert år under bindingstiden på 3 år, får du og kontoadministratoren et varsel om at det påkrevde antallet må fornyes før slutten av fornyelsesperioden. Dersom det påkrevde lisensantallet ikke fornyes innen 30 dager etter årsdatoen, blir alle aktive lisenser som er kjøpt med en rabatt knyttet til 3-årig binding, tilbakekalt og statusen for VIP-medlemskapet tilbakestilles til nivå 1. Alle rabatter knyttet til 3-årig binding vil bli avsluttet. Dersom du fortsatt ønsker Adobe-lisenser, må du kjøpe disse på nytt med nåværende priser og rabatter basert på transaksjoner, og deretter utrullere lisenser til brukere på nytt.