Photoshop og Sierra | macOS 10.12

Adobe har testet det å kjøre de nyeste versjonene av Lightroom CC 2015 / Lightroom 6 på macOS 10.12 (Sierra) og fant ingen vesentlige problemer.

Adobe anbefaler kunder å oppdatere Lightroom til nyeste versjon før de oppdaterer til macOS 10.12 (Sierra). Adobe anbefaler også kundene å gjøre sin egen testing på en passiv partisjon, for å forsikre seg om at det nye Mac-operativsystemet fungerer sammen med nåværende maskinvare og drivere.

Hvis du støter på problemer som ikke er dokumentert allerede, kan du rapportere dem på vår tilbakemeldingsside.

Kjente problemer i Lightroom CC 2015.8 / Lightroom 6.8

Berørte versjoner

Lightroom CC 2015.8 / Lightroom 6.8

Operativsystem

macOS 10.12 Sierra

Adobe har oppdaget følgende kompatibilitetsproblemer ved kjøring av Lightroom CC 2015.8 / Lightroom 6.8 på macOS 10.12 (Sierra).

• Lightroom 6.8: Når du importerer bilder gjentatte ganger fra et SD-kort, blir duplikater av og til ikke oppdaget riktig. Som en problemløsning gjør du ett av følgende:
    • I Importer-vinduet velger du SD-kortet som vises under seksjonen Filer til venstre.
    • Lukk og åpne Importer-vinduet.

Kjente problemer i Lightroom CC 2015.7 / Lightroom 6.7

Berørte versjoner

Lightroom CC 2015.7 / Lightroom 6.7

Operativsystem

macOS 10.12 Sierra

Adobe har oppdaget de kjente problemene oppført nedenfor ved kjøring av Lightroom CC 2015.7 / Lightroom 6.7 på macOS 10.12 (Sierra).

• Lightroom 6.7 og tidligere: Du kan oppleve en tilfeldig programstopp mens du importerer bilder fra iOS-enheter til Lightroom på macOS Sierra.

Kjente problemer i Lightroom CC 2015.6.1 / Lightroom 6.6.1 eller tidligere

Berørte versjoner

Lightroom CC 2015.6.1 / Lightroom 6.6.1 eller tidligere

Operativsystem

macOS 10.12 Sierra

Adobe har oppdaget følgende kompatibilitetsproblemer ved kjøring av Lightroom CC 2015.6.1 / Lightroom 6.6.1 og tidligere på macOS 10.12 (Sierra).

• Lightroom 3–5: Direktekobling med Canon, Nikon og Leica fungerer ikke.
  • Lightroom 3–6.6.1: Dialogboksen Importer viser ikke alternativer for Bruk under import og Destinasjon.
    Merk: Dette problemet vedvarer hvis du oppdaterer til Lightroom CC 2015.7 / Lightroom 6.7 fra den tidligere versjonen som allerede kjører på macOS Sierra. Høyreklikk på hvilken som helst av panelene til høyre og velg alternativene Bruk under import og Destinasjon for å gjøre dem synlige i Lightroom CC 2015.7 / Lightroom 6.7.
  • Lightroom 2–6.6.1: Meldingen Endre eksponering med +/–-tastene vises hver gang Lightroom starter opp
  • Det å høyreklikke på et panel og velge alternativet vise/skjule panelene får opp en feilmelding. Dette problemet kan oppstå i alle Lightroom-modulene.
  • I biblioteksmodulen får det å klikke på feltene for Merke eller Modell i Metadata-panelet frem en feilmelding som kan gjøre at Lightroom får programstopp.
  • Lightroom 3: Direkte kameratilkoblinger oppdages ikke av dialogboksen Importer (løsning – bruk en kortleser).
  • Lightroom 1–5: Problemer med utseendet på glidebryterne

Løsning

Slik unngår du disse kompatibilitetsproblemene på macOS 10.12 (Sierra):

• Oppdater til Lightroom 2015.7 / Lightroom 6.7, eller
  • Behold din nåværende Mac OS X-versjon og IKKE oppdater til macOS 10.12 (Sierra) hvis du kjører Lightroom 5 eller tidligere.