Brukerveiledning Avbryt

Arbeide med Adobe Photoshop Lightroom for mobiltelefon

1. Brukerhåndbok for Adobe Lightroom
  2. Introduksjon
    1. Dette er nytt i Lightroom
    2. Systemkrav for Lightroom
    3. Lightroom | Vanlige spørsmål
    4. Lightroom-opplæringsmateriale
    5. Arbeid med Adobe Photoshop Lightroom for mobiltelefon
    6. Angi innstillinger
  3. Læring i appen
    1. Læring og inspirasjon i appen
    2. Læring og inspirasjon i appen | Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Læring og inspirasjon i appen | Lightroom for mobilenheter (Android)
  4. Legg til, importer og ta bilder
    1. Legg til bilder
    2. Ta bilder med Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Ta bilder med Lightroom for mobilenheter (Android)
    4. Importer bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    5. Importer bilder og videoer i Lightroom for mobilenheter (Android)
  5. Organiser bilder
    1. Organiser bilder
    2. Finn og organiser bilder av personer i Personvisning
    3. Søk etter og organiser bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    4. Søk etter og organiser bilder i Lightroom for mobilenheter (Android)
  6. Rediger bilder
    1. Rediger bilder
    2. Maskering i Lightroom
    3. Rediger bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    4. Rediger bilder i Lightroom for mobilenheter (Android)
    5. Slå sammen bilder for å lage HDR, panoramabilder og HDR-panoramabilder
    6. Forbedre bildekvaliteten enkelt i Lightroom
  7. Rediger videoer
    1. Rediger videoer
    2. Rediger videoer i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Rediger videoer i Lightroom for mobilenheter (Android)
  8. Lagre, del og eksporter
    1. Eksporter eller del bildene dine
    2. Eksporter og del bilder i Lightroom for mobilenheter (iOS)
    3. Lagre, del og eksporter bilder med Lightroom for mobilenheter (Android)
  9. Lightroom for mobilenheter, TV og Internett
    1. Kom i gang med Lightroom for mobilenheter (iOS)
    2. Kom i gang med Lightroom for mobilenheter (Android)
    3. Adobe Photoshop Lightroom på Internett
    4. Konfigurer Lightroom for Apple TV-appen
    5. Bruk tastatursnarveier i Lightroom for mobilenheter (iOS og Android)
    6. Adobe Photoshop Lightroom for mobilenheter og Apple TV | Vanlige spørsmål
    7. Vis bilder og videoer i Lightroom på TV-en din
    8. Slik legger du til og synkroniserer forhåndsinnstillinger med en mobilenhet
  10. Overfør bilder
    1. Overfør Apple-bildebiblioteket til Lightroom
    2. Overfør bilder og videoer fra Lightroom Classic til Lightroom
    3. Overfør bilder fra Photoshop Elements til Lightroom

Lær hvordan du logger på og navigerer gjennom apen Adobe Photoshop Lightroom for mobilenheter, organiserer og redigerer bildene dine, deler samlingene dine på Internett og lagrer bilder på enheten din etter å ha redigert dem. Lær om den dedikerte fotograferingsopplevelsen som lar deg ta bilder i RAW-format, komponere bilder med overlegg, bruke ulike effekter direkte i kameravisningen med mer.