Feilsøking og hjelp

For å sjekke minimum og anbefalt maskinvarespesifikasjon se Systemkrav | Adobe Dimension.

Du kan laste ned appen din fra Creative Cloud-nettstedet. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på Laste ned eller installer for appen. For mer informasjon, se Laste ned Creative Cloud-apper.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper, blant andre Adobe Dimension, fra katalogen over Creative Cloud-apper. Logg på med Adobe-ID og -passord for å laste ned et program. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvis du vil ha tilgang til kontoen din igjen, les disse vanlige løsningene for vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID.

Du kan installere Adobe Dimension og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvis du vil vite mer om støttede typer 3D-modeller og se mønsterpraksiser for å opprette innhold for Dimension, ser du Støttede filtyper | 3D-modeller.

Adobe Dimension er et 3D-designverktøy som kombinerer høy visuell kvalitet og brukervennlighet for designere. For å lage realistiske objekter bruker Adobe Dimension definert i NVidias Material Design Language (MDL). Adobe jobber sammen med NVidia og andre partnere for å lage en standard materialmal kalt Adobe Standard Material.

Adobe Standard Material forenkler og sammenfatter noen av de mer komplekse og tekniske aspektene av funksjoner som er tilgjengelig i MDL for å presentere et enklere og mer intuitivt grensesnitt for brukere som ikke er kjent med 3D.

Hvis du vil vite mer om egenskaper i Adobe Standard Material og teksturkarttyper som kan brukes for hver eiendomskanal, se Adobe Standard Material-eiendommer.

Lyssetting i 3D er modellert etter fysisk lyssetting som er forskjellig fra kreative lyssettingseffekter i 2D-programmer. Hvis du vil ha mer informasjon, se Lys i Adobe Dimension.

Hvis du vil vite mer om tilgjengelige gjengivelses- og eksportalternativer i Adobe Dimension, se Gjengivelse og eksport i Adobe Dimension.

Ja, du kan bruke tastatursnarveier for å bli mer produktiv ved bruk av Adobe Dimension.

Logg på Adobe-kontoen din. Klikk deretter på Endre for Gjeldende passord og følg instruksjonene på skjermen. Glemt passordet? Lær deg.

Hvis du vil vite hvordan du endrer kredittkortinformasjonen, se Oppdatere kredittkort- og betalingsinformasjon.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan, se oppgrader eller endre plan.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet ditt og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Grafiske designere bruker appen for å lage:

• Reklame- eller produktbilder
  • Produktdesign
  • Scenevisualiseringer og konseptmodeller
  • Abstrakt kunst
  • Pakkedesign
  • Logo- eller merkedesign

Hvis du vil vite hva som er nytt i de nyeste versjonene, ser du Oversikt over nye funksjoner. Du kan oppdatere direkte fra Creative Cloud-skrivebordsappen.
Hvis du vil se hvilke funksjoner som for øyeblikket vurderes, kan du stemme på funksjoner du vil skal legges til eller foreslå dine egne nye ideer, besøk Adobe Dimensions tilbakemeldingsside.

3D-ressurser er generelt større enn 2D-ressurser. Adobe Dimension bruker flergjenging og kan forbruke så mye datakraft som det er tilgjengelig på datamaskinen din. Av den grunn kjører den mye raskere på mer nylig flerkjernet maskinvare. Sjekk minimum og anbefalte maskinvarespesifikasjoner.

Hvis datamaskinen ikke har fire kjerner og ikke har minst en Intel i5-prosessor (eller tilsvarende), kan det være at Adobe Dimension kjører litt sakte. Operasjoner som å laste scener og bruke komplekse materialer på 3D-modeller kan ta betydelig med tid.

Adobe Dimension er et kompleks 3D-program som bruker flere metoder for å vise 3D-grafikk. Maskinvarekrav for 3D-programmer er høyere enn 2D-programmer. Hvis du vil ha mer informasjon, se Optimaliser Adobe Dimensions ytelse.

Du får denne feilen når systemet ditt bruker en utdatert versjon av Intel-driver med et kjent problem, som resulterer i at Adobe Dimension ikke kan vise grafikk. Oppdatere til den nyeste versjonen av videokortdriveren gitt ut av Intel løser denne feilen.