Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Premiere Rush?

Du kan laste ned Premiere Rush fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe ID-en og passordet for å fullføre nedlastingen.

Hvis du vil ha mer informasjon, inkludert hvordan du søker etter oppdateringer, ser du Laste ned Creative Cloud-apper.

Du kan laste ned Premiere Rush-appen for iOS fra iTunes app store.

Hvorfor kan jeg ikke installere Premiere Rush?

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. Du finner informasjon om hvordan du løser andre problemer tilknyttet nedlasting, installasjon og oppdatering, i feilsøkingsguiden for nedlasting og installasjon.

Merk: Adobe CC-tjenester støttes foreløpig ikke i 1.0 versjonen av Premiere Rush i Kina. Derfor er ikke Premiere Rush tilgjengelig i denne regionen.

Kan jeg få tak i Premiere Rush kostnadsfritt?

Ja! Alle kan få Premiere Rush kostnadsfritt som en del av startabonnementet. Dette abonnementet gir deg kontinuerlig tilgang til alle Premiere Rush-funksjonene, bruk av skrivebordsapper og mobile apper, muligheten til å opprette et ubegrenset antall prosjekter og eksportere inntil 3 prosjekter. Hvis du vil ha ubegrensede eksportmuligheter, kan du oppgradere fra et startabonnement til et kostnadspliktig abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppgradere fra et startabonnement på Adobe Premiere Rush CC til et kostnadspliktig abonnement.

Hvordan henter jeg Adobe ID-en og passordet?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Premiere Rush på en annen datamaskin?

Du kan installere Premiere Rush og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på til siden for Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer jeg fra startabonnementet til den kostnadspliktige versjonen av Premiere Rush?

Vanlige problemer

Hvilke operativsystemer støtter Premiere Rush?

Hvis du vil ha mer informasjon om støttede operativsystemer, ser du Systemkrav.

Jeg har nådd lagringsgrensen. Hvordan kan jeg oppgradere eller administrere lageret?

Hvis du vil vite hvordan du administrerer skylageret eller oppgraderer det, ser du Fillagringskrav og oppgraderinger for Adobe Premiere Rush CC.

Hvordan vet jeg om bevegelsesgrafikkmalen jeg importerte fra Stock vil fungere med Premiere Rush?

Du kan finne ut hvilke bevegelsesgrafikkmaler i Stock som er kompatible med Premiere Rush, ved å se Stock-kompatibilitet for bevegelsesgrafikkmaler.

Fellesskap

Populære, relaterte fora