Problem: Acrobat kunde inte ansluta till en DDE-server

När du kombinerar flera filer till en enskild pdf-fil i Acrobat får du felet – "Acrobat kunde inte ansluta till en DDE-server".

lp292_2013-11-04122547

Lösning

Prova följande lösningar i den ordning som de visas nedan för att lösa problemet.

Lösning 1:

Obs!

Vi rekommenderar att en säkerhetskopia görs innan du ändrar något i Windows-registret.

1. Öppna Windows registerredigerare:

1. Klicka på Start > Kör.
    2. Skriv Regedit i det öppna fältet och klicka på OK.
  2. Navigera till följande registernyckel:
        HKEY_CLASSES_ROOT\acrobat\shell\open\ddeexec\application

3. Ta en säkerhetskopia: Högerklicka på programnyckeln och exportera den till skrivbordet.

4. Ändra nyckeln AcroviewA18 till AcroviewR18.

(Värdet av A och R beror på den installerade versionen av Acrobat. Värdet för Acrobat 2018 till exempel blir A18.)

5. Stäng registerredigeraren och Acrobat.

Starta om Acrobat för att se om problemet har lösts. Om inte, försök med nästa lösning.

Lösning 2:

1. Kontrollera om något antivirusprogram är installerat på datorn.

2. Inaktivera programmet om det finns. Kontrollera om problemet har lösts.

3. Uppdatera Acrobat till den senaste versionen och kontrollera om problemet har lösts.

Välj Hjälp > Sök efter uppdateringar och följ sedan stegen i uppdateringsfönstret för att hämta och installera de senaste uppdateringarna för att uppdatera Acrobat.