Microsoft Edge är standarprogram för PDF-filer i Windows 10

Se nedan för att lära dig hur du ändrar standardprogram för PDF-filer.

Lösning: Ställ in Acrobat eller Reader som standardprogram för PDF-filer

Se en kort självstudievideo nedan om hur du ställer in Acrobat Reader som standardprogram för PDF-filer i Windows. Alternativt kan du följa de steg som visas nedan för att göra samma sak.

Steg:

1. Högerklicka på miniatyrbilden av en PDF-fil och klicka sedan på Egenskaper.

Högerklicka och klicka på Egenskaper
  2. I filens dialogruta för Egenskaper klickar du på Ändra.

Klicka på Ändra
  3. Välj Adobe Acrobat Reader eller Adobe Acrobat och klicka sedan på OK.

Välj Acrobat Reader eller Adobe Acrobat
  4. I dialogrutan för Egenskaper, klicka på OK.

Klicka på OK i dialogrutan för Egenskaper