Problemet uppstår i oktober-utgåvan av Acrobat DC och Acrobat 2015.

Problem

PDFMaker fungerar inte med Outlook 2007. Alternativet Konvertera till Adobe PDF hänger sig när ett e-postmeddelande konverteras till PDF.

Lösning

Problemet åtgärdas i korrigeringsfilen för Acrobat DC som släpptes 3 november 2016. Uppdateringen tillämpas automatiskt på alla befintliga installationer av Acrobat DC. Du kan också öppna Acrobat eller Reader DC och gå till Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar för att kontrollera att du har den senaste korrigeringsfilen.

Information om denna utgåva: Versionsinformation | Adobe Acrobat DC, Acrobat Reader DC | Uppdatering 3 november 2016