Skriva ut markerade PDF-sidor

1. Öppna PDF-filen i Adobe Reader eller Acrobat.

2. Öppna fliken Sidor på vänster sida om dokumentfönstret, om den inte redan är öppen.
    I Acrobat X, väljer du Visa > Visa/dölj > Navigeringspaneler > Sidminiatyrbilder.
    I Acrobat 9 väljer du Visa > Navigeringspaneler > Sidor.

välj Visa > Visa/Dölj > Navigeringspaneler > Sidminiatyrbilder
  3. Markera de miniatyrsidor du vill skriva ut genom att Ctrl-klicka (Windows) eller Kommando-klicka (Mac OS).

Ctrl-klicka (Windows) eller Kommando-klicka (Mac OS) på sidans miniatyrbilder
  4. Välj Arkiv > Skriv ut.

Markerade sidor är markerade i Utskriftsintervallet i dialogrutan Skriv ut.

5. Klicka på OK eller Skriv ut.

Skriva ut specifika PDF-sidor

1. Välj Arkiv > Skriv ut.

2. Ange det antal sidor som du vill skriva ut i rutan utskriftsintervall i dialogrutan Skriv ut. Använd bindestreck för att ange intervall av sidor. Separera varje sida eller sidintervall med ett komma eller mellanslag (exempelvis 4, 7, 15-34, 56).

ange antal sidor som du vill skriva ut
    Sidor som inte följer varandra och ett sidintervall som specificerats i området Utskriftsintervall i dialogrutan Skriv ut.

3. Klicka på OK eller Skriv ut.