Förhandsgranskning av PDF-miniatyrbilder visas inte i Utforskaren

Förhandsgranskning av PDF-miniatyrbilder visas inte i Utforskaren efter uppdatering av Acrobat Reader till versionen från 9 februari 2021

Förhandsgranskning av PDF-miniatyrbilder visas inte i Utforskaren även om alternativet Aktivera PDF-miniatyrbilder i Utforskaren är markerat i Redigera > Inställningar > Allmänt.

Tillämplig version

• Acrobat Reader (Version 2021.001.20135 | utgåva från 9 februari 2021)

Lösning

Uppdatera Acrobat och Acrobat Reader. Den senaste snabbkorrigeringen (21.001.20142) åtgärdar det här problemet. Om du vill uppdatera inifrån produkten öppnar du Acrobat eller Acrobat Reader och går till Hjälp > Sök efter uppdateringar.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online