Förhandsgranskning av PDF-miniatyrbilder visas inte i Utforskaren

Förhandsgranskning av PDF-miniatyrbilder visas inte i Utforskaren efter uppdatering av Acrobat Reader DC till versionen från 9 februari 2021

Förhandsgranskning av PDF-miniatyrbilder visas inte i Utforskaren även om alternativet Aktivera PDF-miniatyrbilder i Utforskaren är markerat i Redigera > Inställningar > Allmänt.

Tillämplig version

• Acrobat Reader DC (Version 2021.001.20135 | utgåva från 9 februari 2021)

Lösning

Uppdatera Acrobat DC och Acrobat Reader DC. Den senaste snabbkorrigeringen (21.001.20142) åtgärdar det här problemet. Om du vill uppdatera inifrån produkten öppnar du Acrobat eller Acrobat Reader och går till Hjälp > Sök efter uppdateringar.