Det går inte att skriva ut efter PDF-sidstorlek

Det går inte att skriva ut efter PDF-sidstorlek efter uppdatering av Acrobat DC eller Acrobat Reader DC till versionen från 9 februari 2021

Endast på Windows

När du skriver ut en PDF-fil från Acrobat DC eller Acrobat Reader DC så skrivs dokumentet ut med standardstorlek även om alternativet Välj papperskälla efter PDF-sidstorlek har valts i dialogrutan Skriv ut.

Lösning

Uppdatera Acrobat DC och Acrobat Reader DC. Den senaste snabbkorrigeringen åtgärdar det här problemet. Om du vill uppdatera inifrån produkten öppnar du Acrobat eller Acrobat Reader och går till Hjälp > Sök efter uppdateringar.

Obs!

Om du har inaktiverat Skyddat läge i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC som en tillfällig lösning aktiverar du det igen efter uppgradering till den senaste snabbkorrigeringen (21.001.20138 eller senare) genom att gå till Redigera > Inställningar > Säkerhet (Förbättrad) och välja alternativet Aktivera skyddat läge vid start.