Det går inte att avinstallera Acrobat DC från Creative Cloud-skrivbordsappen i Mac OS

Om du har installerat Acrobat DC (version april 2015) i Mac OS med hjälp av Adobe Creative Cloud-skrivbordsappen så fungerar inte avinstallationsalternativet i appen.

Lösning

Gör följande om du vill avinstallera Acrobat DC och ta bort Acrobat DC-posten från appen:

1. Avinstallera Acrobat DC med hjälp av avinstalleraren för Acrobat under /Applications/Adobe Acrobat DC/Acrobat Uninstaller.app.

Avinstalleraren för Acrobat
  2. I Creative Cloud-skrivbordsappen, välj Avinstallera för Acrobat DC i appanelen. Posten för Acrobat DC tas bort från appen.

Avinstallationsalternativet i Creative Cloud-skrivbordsappen