Adobe rekommenderar att du uppdaterar till den senaste versionen för att dra nytta av säkerhets- och stabilitetsförbättringar. Installera uppdateringar enligt anvisningarna nedan.

För information om den senaste versionen går du till Versionsinformation.

Obs!

Om du installerar Acrobat DC-prenumerationen eller testversionen och har valt att behålla Acrobat XI på datorn följer du stegen nedan när du har installerat Acrobat DC.

Uppdatera Adobe Acrobat manuellt

Du kan uppdatera Acrobat till den senaste versionen manuellt via menyalternativet Hjälp > Leta efter uppdateringar.

Steg för att manuellt uppdatera Acrobat i Windows

1. Starta Acrobat och gå till Hjälp > Sök efter uppdateringar.

Hjälp > Leta efter uppdateringar
  2. Om en uppdatering är tillgänglig visas dialogrutan nedan. Klicka på Hämta.

Klicka på Hämta
  3. Uppdateringen hämtas i bakgrunden. När hämtningen är klar blir du eventuellt uppmanad att avsluta Acrobat, se anvisningarna nedan. Avsluta Acrobat och klicka på Försök igen.

Stäng programmet som används och försök igen

Obs!

Om du ser en uppmaning om Användaråtkomstkontroll klickar du på Ja.

4. När uppdateringen är installerad visas dialogrutan Uppdateringen slutfördes. Klicka på Stäng.

Uppdateringen har slutförts

Steg för att manuellt uppdatera Acrobat på Mac

1. Starta Acrobat och gå till Hjälp > Sök efter uppdateringar.

Kontrollera om det finns uppdateringar
  2. Om en uppdatering är tillgänglig visas dialogrutan nedan. Klicka på Ja för att starta uppdateringsinstallationen.

Acrobat-uppdateringar
  3. När uppdateringen är installerad visas dialogrutan Uppdateringen slutfördes. Klicka på OK.

Uppdateringen har slutförts