Följ stegen nedan när du vill komma igång med programvaran Adobe Animate.

Ladda ned och installera Animate

laptop-download

Klicka på Hämta Animatenedan när du vill hämta Animate. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen.(Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress som du använde när du först startade en provperiod eller köpte en Adobe-app eller ett medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med ditt Adobe ID och inloggning

Varför måste jag logga in för att använda Animate?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Du måste också logga in när du laddar ned eller uppdaterar. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-appar.

Kan jag installera Animate på en annan dator?

Du kan installera Animate och andra Creative Cloud-appar på högst två datorer. Om du vill installera på en tredje dator måste du inaktivera appen på en av datorerna. Läs mer om att aktivera och inaktiva Creative Cloud-appar.

Var kan jag få tag på min faktura

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett betalningskvitto eller en faktura.