Följ stegen nedan när du vill komma igång med programvaran Adobe Animate.

Ladda ned och installera Animate

laptop-download

Klicka på Hämta Animate nedan när du vill hämta Animate. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning

Varför måste jag logga in för att använda Animate?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Du måste även logga in när du hämtar eller uppdaterar. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-appar.

Kan jag installera Animate på en annan dator?

Du kan installera Animate och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett betalningskvitto eller en faktura.