Hämta Animate och hitta självstudier för att komma igång.

Ladda ned och installera Animate

an_appicon_noshadow_512

Installerar du programmet för första gången eller på en ny dator?
Klicka på Hämta Animate nedan för att påbörja hämtningen. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. Om det är första du gången du installerar ett Creative Cloud-program, installeras även Creative Cloud-datorprogrammet.

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap.  Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Animate?

Du måste logga in med jämna mellanrum för att validera din licens, var 30:e dag om du har en månadsprenumeration och var 99:e dag om du har en årsprenumeration. Du måste även logga in när du hämtar eller uppdaterar. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-appar.

Var hittar jag min faktura

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriv ut ett betalningskvitto eller en faktura.