Felsökning och hjälp

Du kan hämta Adobe Media Encoder från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det och klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för Media Encoder. Mer information finns i Hämta dina Creative Cloud-program.

För lösningar på felet ”kunde inte installera”, se Fel: ”Kunde inte installera” Creative Clouds program för stationära datorer. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Mer information finns i hämta och installera en Creative Cloud-testversion.

Läs dessa enkla lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Media Encoder och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Logga in på Adobe-kontot. Klicka sedan på Ändra för Nuvarande lösenord och följ instruktionerna på skärmen. Har du glömt lösenordet? Lär dig hur du kan återställa och ändra det.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig att Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes abonnemangsvillkor.

Ja. I Premiere Pro, klicka på istället för Exportera i panelen Exportera. Detta förhindrar att Premiere Pro låser sig när du exporterar. I den här korta videon lär du dig mer om hur du använder Media Encoder för att i bakgrunden exportera media från Premiere Pro.

Välj YouTube som mål under fliken Publicera i dialogrutan Exportera inställningar. I den här korta videon lär du dig allt om hur det går till att publicera till YouTube.

Ja. Välj Twitter som mål under fliken Publicera i dialogrutan Exportera inställningar. I den här korta videon lär du dig allt om hur det går till att publicera till Twitter.

Välj Redigera > Exportera inställningar för att öppna dialogrutan Exportera inställningar. Följ dessa anvisningar för att finjustera exportinställningarna.

Välj Använd maximal återgivningskvalitet eller Återge med maximalt bitdjup i dialogrutan Exportera inställningar. Läs mer om hur du aktiverar och använder inställningar för maximalt bitdjup.

Det kan bero på ett problem med hur materialet har kodats. När Media Encoder stöter på bildrutor som inte går att avkoda infogar programmet röda bildrutor i deras ställe. Läs mer om hur du fixar röda bildrutor i en Premiere Pro-export.

Din version av Media Encoder kan vara för gammal. Om du har en Creative Cloud-prenumeration som inkluderar Media Encoder kan du läsa mer om hur du hämtar uppdateringar till ditt program.

Detta kan bero på ett antal orsaker. Prova att uppdatera förinställningar för kodning, justera filformat eller installera Media Encoder på en annan dator för att lösa det här problemet.

Användarforum

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum