export_pdf_logo_SCREEN_RGB_88x84px

Adobe Export PDF är en Adobe Document Cloud-tjänst online. Med den kan du enkelt konvertera PDF-filer till redigerbara Word-, Excel-, PowerPoint- och RTF-filer (rich text format).

Du kan inte redigera PDF-filer med Adobe Export PDF. Du behöver Acrobat DC om du vill redigera PDF-filer. Se Acrobats produktsida.

Obs!

Alternativet att konvertera PDF-filer till PowerPoint är endast tillgängligt för PDF Pack-prenumeranter, inte Adobe Export PDF-prenumeranter.

Hantera ditt Adobe Export PDF-konto

• Om du vill hantera ditt konto ska du logga in på Adobe Export PDF-tjänsten på https://cloud.acrobat.com/exportpdf med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).  Klicka på Konto > Min information överst till höger i programfönstret för Adobe Export PDF.
  • Du uppgraderar kontot eller hanterar din prenumeration genom att klicka på Konto > Min plan överst till höger i programfönstret för Adobe Export PDF.

Exportera PDF-filer till Word eller Excel online

Steg för att exportera PDF-filer:

1. Logga in på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).

2. I avsnittet Snabbstart, klickar du på Exportera PDF.

Välj Exportera PDF
  3. Gör något av följande för att välja den PDF-fil som du vill exportera och klicka sedan på Fortsätt:

• Välj filer från fillistan eller listan över senast använda filer.
    • Du kan också lägga till filer från datorn eller dra och släppa filer på det markerade området.
    Välj en fil från listan över senast använda filer
    Välj en fil från din dator

4. Om du vill välja ytterligare PDF-filer att exportera, klickar du på Lägg till filer och välj sedan de önskade filerna från fillistan eller listan över önskade filer, eller från din dator, och klicka sedan på Fortsätt.

Lägg till fler filer
  5. Gör följande i samma popup-fönster:

1. Markera önskat filformat i listrutan Konvertera till.
    2. I listrutan Dokumentspråk väljer du språket för dokumentet som du vill exportera.

Obs! I Adobe PDF Pack sparas inte språkinställningarna mellan olika sessioner. Kom därför ihåg att välja lämpligt språk varje gång du konverterar ett dokument med OCR.

Välj filformat och dokumentspråk
  6. Klicka på Exportera till.

7. Den valda PDF-filen överförs till servern och innehållet exporteras till det önskade formatet. Klicka på ikonen Hämta för att spara filen på din dator eller enhet.

Hämta den exporterade filen

En kopiera av den exporterade filen lagras också på ditt Adobe Document Cloud-konto. Avsnittet för senast använda filer längst ner på sidan listar alla filer som du nyligen har exporterat. Alternativt, om du vill se listan över alla dina filer, klickar du på Filer i sidofältet av Adobe Document Cloud Home.

Datorappen Exportera PDF-filer till Word eller Excel från Acrobat Reader

Steg för att exportera PDF-filer

1. Öppna PDF-filen i Acrobat Reader.

2. I fönstrets övre högra hörn ska du klicka på Logga in

Klicka på Logga in
  3. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).

Logga in på Adobe Document Cloud
  4. Klicka på Konvertera i den högra rutan.

Klicka på Exportera PDF
  5. Välj önskat filformat och dokumentspråk.

6. Klicka på den stora blå knappen Konvertera.

Klicka på Konvertera
  7. Klicka på knappen Spara som när du vill hämta den konverterade filen.

Klicka på Spara som

Mobilappen Exportera PDF-filer till Word eller Excel från Acrobat Reader

Steg för att exportera PDF-filer

1. Tryck när du vill öppna filen i mobilappen Acrobat Reader.

1new
  2. Klicka på den blå ikonen överst till vänster i appen.

2_A
  3. Tryck på Exportera PDF.

3_a
  4. Markera utdatafilformatet i listan med alternativ.

export-from-pdf_1
  5. Dokumentet skickas för konvertering och samma meddelande visas i appen.

sent-for-conversion1
  6. Efter konverteringen lagras filen i Document Cloud.

6new
  7. Logga in på Document Cloud med samma Adobe ID och lösenord när du vill hämta utdatafilen. Klicka på Hantera filer på den huvudsakliga startsidan.

Untitled
  8. Den konverterade filen visas i listan.

Capture
  9. Markera filen och klicka på knappen Hämta överst till höger när du vill hämta filen.

Capture_1