Systemkrav för Creative Suite 6

Systemkrav för Photoshop CS6/Photoshop Extended CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Microsoft Windows 7 med Service Pack 1. Program i Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6 har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 1 GB RAM-minne
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1024 x 768 (1280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB (1 GB rekommenderas) av VRAM
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • DVD-ROM-enhet
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 3, 4, 5, CS5.5 och CS6 har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) på Intel-baserade datorer.*
  • 1 GB RAM-minne
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
    . Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • DVD-ROM-enhet
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

† Den här produkten kan integrera med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("Onlinetjänster"). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

* Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav för Dreamweaver CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 512 MB RAM-minne
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • 1 280 × 800 skärm med 16-bitars grafikadapter
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • DVD-ROM-enhet
  • QuickTime 7.6.6-programvara krävs för uppspelning av HTML5-media
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6 har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) på Intel-baserade datorer.**
  • 512 MB RAM-minne
  • 1,8 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • 1 280 × 800 skärm med 16-bitars grafikadapter
  • Java Runtime Environment 1.6
  • DVD-ROM-enhet
  • QuickTime 7.6.6-programvara krävs för uppspelning av HTML5-media
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

**Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav för Illustrator CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor och svar för CS6.
  • 1 GB RAM (3 GB rekommenderas) för 32-bitars, 2 GB RAM (8 GB rekommenderas) för 64-bitars
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager
  • Vissa funktioner i Adobe® Bridge kräver ett grafikkort med stöd för DirectX 9 och minst 64 MB VRAM.
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6 har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) på Intel-baserade datorer.*
  • 2 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme för installation; ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras i skiftlägeskänsliga filsystem eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1 024 × 768 (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

* Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

† Den här produkten kan integrera med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("Onlinetjänster"). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för InDesign CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1,6 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Vissa funktioner i Adobe Bridge kräver ett grafikkort för DirectX 9 med minst 64 MB VRAM
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.*Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6 har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) på Intel-baserade datorer.**
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 2,6 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Adobe Flash Player 10 krävs för export av SWF-filer
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsuppkoppling krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

**Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav för Flash Professional CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 2 GB RAM-minne (3 GB rekommenderas)
  • 3.5 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • 1024 x 768 bildskärm (1280 x 800 rekommenderas)
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • DVD-ROM-enhet
  • QuickTime 7.6.6 krävs för multimediafunktioner
  • Vissa funktioner i Adobe Bridge kräver ett grafikkort med stöd för DirectX 9 och minst 64 MB VRAM.
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.*Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Intel®-processor med flera kärnor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7.**
  • 2 GB RAM-minne (3 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • 1024 x 768 bildskärm (1280 x 800 rekommenderas)
  • Java Runtime Environment 1.6
  • DVD-ROM-enhet
  • QuickTime 7.6.6 krävs för multimediafunktioner
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

**Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav för Flash Builder 4.6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3, Windows Vista® Ultimate eller Enterprise (32-bitars eller 64-bitars system som körs i 32-bitars läge), Windows Server® 2008 (32-bitars), eller Windows 7 (32-bitars eller 64-bitars system som körs i 32-bitars läge). Mer information om stöd för Windows finns i Vanliga frågor och svar för CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme (det går inte att installera på flyttbara flashlagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 × 768 (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • Följande distribution av Eclipse™ 3.7 (för installation av plugin-program) har stöd: Eclipse IDE för Java EE och Java-utvecklare; Eclipse Classic, Eclipse för PHP-utvecklare
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

Mac OS

• Intel®-processor
  • Mac OS X v10.6 eller v10.7
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme (det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 × 768 (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Följande distribution av Eclipse™ 3.7 Cocoa (för installation av plugin-program) har stöd: Eclipse IDE för Java EE och Java-utvecklare; Eclipse Classic, Eclipse för PHP-utvecklare
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.
*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre, och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor och svar för CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • Bildskärmsupplösning 1280x1024 med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7, Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6-program har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) när det installeras på Intel-baserade system.*
  • 1 GB RAM-minne (2 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1280x1024 med 16-bitars grafikkort
  • DVD-ROM-enhet
  • Den här programvaran fungerar inte om den inte aktiveras. Bredbandsuppkoppling krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

* Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

† Den här produkten kan integrera med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("Onlinetjänster"). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för Premiere Pro CS6/Encore CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Phenom® II-processor, 64-bitars support krävs
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows® 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor och svar för CS6.
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • Ytterligare diskutrymme krävs för förhandsgranskning av filer och andra fungerande filer (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 900
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • 7200-RPM-hårddisk (flera snabba hårddiskar, RAID 0-konfigurerad rekommenderas)
  • ASIO- eller Microsoft Windows Driver Model-kompatibelt ljudkort.
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager (DVD+-R-brännare för DVD-skivor, Blu-ray-brännare för att skapa Blu-ray Disc-media)
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad prestanda
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.*Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7 eller v10.8*
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Ytterligare diskutrymme krävs för förhandsgranskning av filer och andra fungerande filer (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 900
  • 7200-RPM-hårddisk (flera snabba hårddiskar, RAID 0-konfigurerad rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med dvd-skivor med dubbla lager (SuperDrive krävs för att skapa dvd-skivor, Blu-ray-brännare krävs för att skapa Blu-ray-skivor)
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad prestanda
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.** Telefonaktivering är inte tillgänglig.

NVIDIA-grafikkort som stöds för GPU-acceleration

• AMD Radeon HD 6750M (endast på vissa MacBook Pro-datorer som kör Mac OS X Lion (10.7.x) med minst 1 GB VRAM)
  • AMD Radeon HD 6770M (endast på vissa MacBook Pro-datorer som kör Mac OS X Lion (10.7.x) med minst 1 GB VRAM)

NVIDIA-grafikkort som stöds för GPU-acceleration

• GeForce GTX 285 (Windows och Mac OS)
  • GeForce GTX 470 (Windows)
  • GeForce GTX 570 (Windows)
  • GeForce GTX 580 (Windows)
  • NVIDIA® Tesla C2075-kort (Windows), vid koppling till ett Quadro-kort som en del av en NVIDIA Maximus™-konfiguration
  • Quadro FX 3700M (Windows)
  • Quadro FX 3800 (Windows)
  • Quadro FX 3800M (Windows)
  • Quadro FX 4800 (Windows och Mac OS)
  • Quadro FX 5800 (Windows)
  • Quadro 2000 (Windows)
  • Quadro 2000D (Windows)
  • Quadro 2000M (Windows)
  • Quadro 3000M (Windows)
  • Quadro 4000 (Windows och Mac OS)
  • Quadro 4000M (Windows)
  • Quadro 5000 (Windows)
  • Quadro 5000M (Windows)
  • Quadro 5010M (Windows)
  • Quadro 6000 (Windows)
  • Quadro CX (Windows)
  • Tesla C2075*** (Windows)

Se webbplatsen NVIDIA för systemkrav och kompatibilitet. Listan över grafikkort som är kompatibla med Adobe® Premiere® Pro CS6 uppdateras regelbundet.

* Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

** Den här produkten kan integrera med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("Onlinetjänster"). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare över 13 år och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga för alla länder eller språk, kan kräva registrering och kan avbrytas eller ändras fullständigt eller delvis utan förvarning. Avgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.

*** Vid koppling till ett Quadro-kort som en del av ett NVIDIA Maximus-konfigurerat system.

Systemkrav för After Effects CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Phenom® II-processor, 64-bitars support krävs
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows® 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 3 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på borttagningsbara flashlagringsenheter)
  • Ytterligare diskutrymme för diskcache (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 900
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • DVD-ROM-enheten för installation från DVD-media
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad strålspårad 3D-återgivare*
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7 eller v10.8**
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Ytterligare diskutrymme för diskcache (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 900
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • DVD-ROM-enheten för installation från DVD-media
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad strålspårad 3D-återgivare*
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.† Aktivering via telefon är inte möjlig.

* Läs mer om stöd för Windows.

** Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Följande NVIDIA GPU stöds i After Effects CS6.

Mac:

• GeForce GTX 285
  • GeForce GT 650M*
  • Quadro FX 4800
  • Quadro 4000

Windows:

• GeForce GTX 285
  • GeForce GTX 470
  • GeForce GTX 570
  • GeForce GTX 580
  • GeForce GTX 670*
  • GeForce GTX 680*
  • GeForce GTX 690*
  • Quadro CX
  • Quadro FX 3700M
  • Quadro FX 3800
  • Quadro FX 3800M
  • Quadro FX 4800
  • Quadro FX 5800
  • Quadro 2000
  • Quadro 2000D
  • Quadro 2000M
  • Quadro 3000M
  • Quadro 4000
  • Quadro 4000M
  • Quadro 5000
  • Quadro 5000M
  • Quadro 5010M
  • Quadro 6000
  • Konfiguration av Tesla C2075 (Windows)/Maximus

* Adobe® After Effects® CS6 återger strålspårade 3D-bilder med hjälp av datorns CPU och använder alla dess fysiska kärnor. Den kan även dra nytta av NVIDIA OptiX™ för kraftigt accelererad återgivning (kräver en NVIDIA GPU med 1024+ MB texturminne). Mer information finns på After Effects bloggpost. Observera att du måste hämta uppdateringen för After Effects CS6 (11.0.2) för att kunna ta del av fördelarna med Kepler-class GPU.

Den här produkten kan integrera med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part ("Onlinetjänster"). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för Audition CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Phenom® II processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 1 GB RAM-minne; 2 GB för HDV- och HD-uppspelning
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 800
  • Grafikkort med OpenGL 2.0-kapacitet
  • Ljudkort som är kompatibelt med ASIO-protokollet eller Microsoft WDM/MME
  • DVD-ROM-enheten för installation från DVD-media
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • USB- eller MIDI-gränssnitt krävs för stöd av extern kontrollyta (se tillverkarens specifikationer för din enhet)
  • Valfritt: Optisk cd-brännarenhet
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.*Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • XMac Mac OS X v. 10.6.8 eller v. 10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6 har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v. 10.8) på Intel-baserade datorer.**
  • 1 GB RAM-minne; 2 GB för HDV- och HD-uppspelning
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme för installation; ytterligare utrymme krävs under installationen (kan inte installeras i skiftlägeskänsliga filsystem eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 800
  • OpenGL 2.0–kapacitet, GPU för optimal videouppspelning (tillval)
  • DVD-ROM-enheten för installation från DVD-media
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • USB- och/eller MIDI-gränssnitt krävs för stöd av extern kontrollyta (se tillverkarens specifikationer för din enhet)
  • Valfritt: Optisk cd-brännarenhet (SuperDrive rekommenderas)
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Adobes onlinetjänster är bara tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre, och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

** Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav för Prelude CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Phenom® II processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 800
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • ASIO- eller Microsoft Windows Driver Model-kompatibelt ljudkort.
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.*Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6 har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) på Intel-baserade datorer.**
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 4 GB ledigt hårddiskutrymme för installation, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym där ett skiftlägeskänsligt filsystem används eller på borttagningsbara Flash-baserade lagringsenheter)
  • Bildskärmsupplösning 1280 x 800
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

**Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav för SpeedGrade CS6

Windows

• Intel® Core™ i7 processor med 64-bitars support
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows® 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 1 GB tillgängligt hårddiskutrymme för installation
  • Bildskärmsupplösning på 1680 x 1050 krävs, bildskärmsupplösning på 1920 x 1080 och ytterligare en kalibrerad visningsskärm rekommenderas.
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • GPU-kort med minst 1 GB VRAM (NVIDIA Quadro 4000, 5000 eller 6000 rekommenderas)
  • DVD-ROM-enheten för installation från DVD-media
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Valfritt: Tangent CP200-familj eller Tangent Wave-kontrollyta
  • Valfritt: För SDI-utdata, NVIDIA Quadro SDI-utdatakort
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.*Aktivering via telefon är inte möjlig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6 har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) på Intel-baserade datorer.**
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 1 GB tillgängligt hårddiskutrymme för installation
  • Bildskärmsupplösning på 1680 x 1050 krävs, bildskärmsupplösning på 1920 x 1080 och ytterligare en kalibrerad visningsskärm rekommenderas.
  • OpenGL 2.0–kapacitet
  • GPU-kort med minst 1 GB VRAM rekommenderas (för optimal prestanda: NVIDIA Quadro 4000 för Mac)
  • DVD-ROM-enheten för installation från DVD-media
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner.
  • Valfritt: Tangent CP200-familj eller Tangent Wave-kontrollyta
  • Programmet fungerar inte utan aktivering. Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

**Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav för Acrobat X Pro

Windows

• 1,3 GHz-processor eller snabbare
  • Microsoft Windows XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 3 (32 bitar) eller Service Pack 2 (64 bitar); Windows Server 2003 (32 bitar och 64 bitar; 64 bitar kräver Service Pack 2); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32 bitar och 64 bitar); Windows Vista® Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 2 (32 bitar och 64 bitar); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate eller Enterprise (32 bitar och 64 bitar). Mer information om stöd för Windows finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1.9 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 576
  • DVD-ROM-enhet
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8, Firefox 3.5 eller 3.6
  • Maskinvaruacceleration för grafik (valfritt)

Obs! För 64-bitarsversioner av operativsystemen Windows Server 2003 R2 och Windows XP (med Service Pack 2) krävs Microsoft-uppdateringen KB930627.

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X 10.5.8 eller 10.6.4
  • 512 MB RAM (1 GB rekommenderas)
  • 1.2 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Bildskärmsupplösning 1 024 x 768
  • DVD-ROM-enhet
  • Safari 4 för Mac OS X 10.5.8; Safari 4 eller 5.0.x för Mac OS X 10.6.4

Systemkrav för CS6 Design Standard

Systemkrav för CS6 Design Standard

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Mer information om stöd för Windows finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 2 GB RAM (3 GB rekommenderas) för 32-bitars, 2 GB RAM (8 GB rekommenderas) för 64-bitars
  • 11 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 800 (1 280 × 1 024 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • Programvaran QuickTime 7.6.6 krävs för uppspelning av HTML5-media och multimediafunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

Mac OS

• Intel®-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 9,5 GB ledigt hårddiskutrymme för installation. Ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 800 (1 280 × 1 024 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager
  • Java Runtime Environment 1.6
  • QuickTime 7.6.6-programvara krävs för uppspelning av HTML5-media och multimediafunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för export av SWF-filer
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för CS6 Design och Web Premium

Systemkrav för CS6 Design och Web Premium

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Mer information om stöd för Windows finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 2 GB RAM (3 GB rekommenderas) för 32-bitars, 2 GB RAM (8 GB rekommenderas) för 64-bitars
  • 11 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 800 (1 280 × 1 024 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • Programvaran QuickTime 7.6.6 krävs för uppspelning av HTML5-media och multimediafunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

Mac OS

• Intel®-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 9,5 GB ledigt hårddiskutrymme för installation. Ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (kan inte installeras på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 800 (1 280 × 1 024 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager
  • Java Runtime Environment 1.6
  • QuickTime 7.6.6-programvara krävs för uppspelning av HTML5-media och multimediafunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för export av SWF-filer
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för CS6 Production Premium

Systemkrav för CS6 Production Premium

Windows

• Intel® Pentium® 4 eller AMD Athlon® 64-processor med 64-bitars stöd, Intel Core™2 Duo eller AMD Phenom® II-processor krävs för Premiere Pro, After Effects och Encore, Intel Core i7-processor krävs för SpeedGrade
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 (64-bitar). Mer information om stöd för Windows finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 10.5 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Ytterligare diskutrymme krävs för diskcache, förhandsgranskning av filer och andra fungerande filer (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 900 med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM. Bildskärmsupplösning på 1 680 × 1 050 krävs och ytterligare en kalibrerad visningsskärm rekommenderas för Speedgrade
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • 7 200 RPM-hårddisk eller snabbare (flera snabba hårddiskar, RAID 0-konfigurerad rekommenderas)
  • ASIO- eller Microsoft Windows Driver Model-kompatibelt ljudkort.
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager (DVD+-R-brännare för DVD-skivor, Blu-ray-brännare för att skapa Blu-ray Disc-media)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime- och multimediafunktioner
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad prestanda i Premiere Pro. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad strålspårad 3D-återgivare i After Effects. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Tangent CP200-familj eller Tangent Wave-kontrollyta för Speedgrade
  • Valfritt: För SDI-utdata, NVIDIA Quadro SDI-utdatakort krävs för Speedgrade
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 10.5 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Ytterligare diskutrymme krävs för diskcache, förhandsgranskning av filer och andra fungerande filer (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 900 med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM. Bildskärmsupplösning på 1 680 × 1 050 krävs och ytterligare en kalibrerad visningsskärm rekommenderas för Speedgrade
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • 7 200 RPM-hårddisk eller snabbare (flera snabba hårddiskar, RAID 0-konfigurerad rekommenderas)
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med dvd-skivor med dubbla lager (SuperDrive krävs för att skapa dvd-skivor, Blu-ray-brännare krävs för att skapa Blu-ray-skivor)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime- och multimediafunktioner
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad prestanda i Premiere Pro. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad strålspårad 3D-återgivare i After Effects. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Tangent CP200-familj eller Tangent Wave-kontrollyta för Speedgrade
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.

Systemkrav för CS6 Master Collection

Systemkrav för CS6 Master Collection

Windows

• Intel® Pentium® 4 eller AMD Athlon® 64-processor med 64-bitars stöd, Intel Core™2 Duo eller AMD Phenom® II-processor krävs för Premiere Pro, After Effects och Encore, Intel Core i7-processor krävs för SpeedGrade
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1, Windows 7 med Service Pack 1 (64 bitar) krävs för Premiere Pro, After Effects och Encore; Windows 7 med Service Pack 1 krävs för SpeedGrade. Mer information om stöd för Windows finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas) för 32-bitars, 4 GB RAM (8 GB rekommenderas) för 64-bitars
  • 14.5 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Ytterligare diskutrymme krävs för diskcache, förhandsgranskning av filer och andra fungerande filer (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 900 med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM. Bildskärmsupplösning på 1 680 × 1 050 krävs och ytterligare en kalibrerad visningsskärm rekommenderas för Speedgrade
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • ASIO- eller Microsoft Windows Driver Model-kompatibelt ljudkort.
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med DVD-skivor med dubbla lager (DVD+-R-brännare för DVD-skivor, Blu-ray-brännare för att skapa Blu-ray Disc-media)
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (ingår)
  • Följande distribution av Eclipse™ 3.7 (för installation av plugin-programmet Flash Builder) har stöd: Eclipse IDE för Java EE och Java-utvecklare; Eclipse Classic, Eclipse för PHP-utvecklare
  • Programvaran QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner, multimedia och uppspelning av HTML5-media. Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad prestanda i Premiere Pro. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad strålspårad 3D-återgivare i After Effects. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Tangent CP200-familj eller Tangent Wave-kontrollyta för Speedgrade
  • Valfritt: För SDI-utdata, NVIDIA Quadro SDI-utdatakort krävs för Speedgrade
  • Valfritt: 7 200 RPM-hårddisk eller snabbare (flera snabba hårddiskar, (RAID 0-konfigurerad rekommenderas) för videoprodukter
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

Mac OS

• Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 4 GB RAM-minne (8 GB rekommenderas)
  • 15.5 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym som använder ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på lagringsenheter av flashminnestyp.)
  • Ytterligare diskutrymme krävs för diskcache, förhandsgranskning av filer och andra fungerande filer (10 GB rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning på 1 280 × 900 med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM. Bildskärmsupplösning på 1 680 × 1 050 krävs och ytterligare en kalibrerad visningsskärm rekommenderas för Speedgrade
  • System med OpenGL 2.0-kapacitet
  • DVD-ROM-enhet kompatibel med dvd-skivor med dubbla lager (SuperDrive krävs för att skapa dvd-skivor, Blu-ray-brännare krävs för att skapa Blu-ray-skivor)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Följande distribution av Eclipse™ 3.7 Cocoa (för installation av plugin-programmet Flash Builder) har stöd: Eclipse IDE för Java EE och Java-utvecklare; Eclipse Classic, Eclipse för PHP-utvecklare
  • Programvaran QuickTime 7.6.6 krävs för QuickTime-funktioner, multimedia och uppspelning av HTML5-media. Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad prestanda i Premiere Pro. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Adobe-certifierat GPU-kort för GPU-accelererad strålspårad 3D-återgivare i After Effects. Se listan över kort med stöd
  • Valfritt: Tangent CP200-familj eller Tangent Wave-kontrollyta för Speedgrade
  • Valfritt: 7 200 RPM-hårddisk eller snabbare (flera snabba hårddiskar, (RAID 0-konfigurerad rekommenderas) för videoprodukter
  • Bredbandsinternetanslutning och registrering krävs för programvaruaktivering, godkännande av prenumerationer och åtkomst till onlinetjänster.* Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Produkten kan eventuellt integreras med eller tillåta åtkomst till vissa onlinetjänster som Adobe eller tredje part är värd för (”Onlinetjänster”). Onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver att du godkänner ytterligare användningsvillkor samt Adobes onlinesekretesspolicy. Onlinetjänster är inte tillgängliga i alla länder eller på alla språk, kan kräva användareregistrering och kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Avgifter eller abonnemangskostnader kan tillkomma.