För information om avinstallation av CS6-program, gå till Installationsanvisningar för Creative Suite 6.

Med Adobes programhanterare (Adobe Application Manager) kan du ta bort produkter från datorn. Adobes programhanterare ingår i Adobe Creative Suite 5 och CS5.5 samt i CS5- och CS5.5-delprodukter.

Viktigt: Försök inte avinstallera CS5- eller CS5.5-program manuellt eller ta bort dem genom att dra mappar till papperskorgen. Om du gör det kan det orsaka problem när du försöker installera om en Creative Suite-produkt.

Avinstallera Creative Suite 5 eller CS5.5 (Windows XP)

1. Välj Start > Kontrollpanelen > Lägg till eller ta bort program.
  2. Markera Creative Suite 5- eller 5.5-versionen eller -produkten i listan och klicka på Ändra/ta bort.
  3. Markera de objekt du vill ta bort.
Avinstallationsalternativ
  1. Välj att ta bort inställningar eller inaktivera produkten.

Obs! För att inaktivera en produkt måste du vara ansluten till Internet.

Viktigt: Om du planerar att installera om en Creative Suite-version eller -produkt på samma dator behöver du inte inaktivera produkten. Se Aktivering och inaktivering (1008779) för mer information.

1. Klicka på Avinstallera.

Avinstallera Creative Suite 5 eller CS5.5 (Windows 7, Windows Vista)

1. Välj Start > Kontrollpanelen > Program och funktioner.
  2. Markera en Creative Suite 5- eller 5.5-version eller -produkt i listan och klicka på Avinstallera/ändra.
  3. Markera de objekt du vill ta bort.
Avinstallationsalternativ
  1. Välj att ta bort inställningar eller inaktivera produkten.

Obs! För att inaktivera en produkt måste du vara ansluten till Internet.

Viktigt: Om du planerar att installera om en Creative Suite-version eller -delprodukt på samma dator behöver du inte inaktivera produkten. Se Aktivering och inaktivering (1008779) för mer information.

1. Klicka på Avinstallera.

Avinstallera Creative Suite 5 eller CS5.5 (Mac OS)

1. Navigera till /Program/Verktygsprogram/Adobe Installers.
  2. Dubbelklicka på Creative Suite 5- eller 5.5-versionen eller på produktens alias för avinstallation.
  3. Markera de objekt du vill ta bort.
Avinstallera PS
  1. Välj att ta bort inställningar eller inaktivera produkten.

Obs! För att inaktivera en produkt måste du vara ansluten till Internet.

Viktigt: Om du planerar att installera om en Creative Suite-version eller -delprodukt på samma dator behöver du inte inaktivera produkten. Se Aktivering och inaktivering (1008779) för mer information.

1. Klicka på Avinstallera.