Systemkrav för Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 och CS6-program har också stöd för Windows 8. Mer information om stöd för Windows 8 finns i Vanliga frågor om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • dvd-enhet
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsuppkoppling till internet och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.** Telefonaktivering är inte tillgänglig.

macOS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 och CS6-program har stöd för Mac OS X Mountain Lion (v10.8) när de installeras på Intel-baserade system.*
  • 1 GB RAM (2 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • dvd-enhet
  • Programvaran fungerar inte utan aktivering. Bredbandsuppkoppling till internet och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.** Telefonaktivering är inte tillgänglig.

*Läs mer om stöd för Mac OS X Mountain Lion.

**Denna produkt kan integreras med eller ge åtkomst till vissa tjänster från Adobe eller externa parter på internet ("Online-tjänster"). Adobes onlinetjänster får användas endast av personer från 13 år och uppåt. Tjänsterna regleras av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Tjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan dessutom upphöra eller ändras helt eller delvis utan förvarning. Extraavgifter eller prenumerationsavgifter kan tillkomma.

Systemkrav för Fireworks CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • dvd-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för onlinetjänsterna och för att validera prenumerationsversion (i tillämpliga fall) på löpande basis*

macOS

• Intel-processor med flera kärnor
  • Mac OS X v. 10.5.7 eller v. 10.6
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars grafikkort
  • dvd-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för onlinetjänsterna*

Du kan utöka produktens funktionalitet med hjälp av vissa tjänster på nätet, t.ex. CS Live-tjänster (”onlinetjänster”), förutsatt att du har en snabb Internetuppkoppling. Onlinetjänsterna och en del funktioner som ingår i dem finns inte i alla länder, på alla språk eller för alla valutor. Tjänsterna kan dessutom helt eller delvis dras in utan förvarning. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och sekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information om användningsvillkoren och onlinesekretesspolicyn finns på www.adobe.com.

Systemkrav för Fireworks CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (installation på flyttbara flashminnen stöds inte)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars videokort
  • dvd-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för onlinetjänsterna*

macOS

• Intel-processor med flera kärnor
  • Mac OS X v. 10.5.7 eller v. 10.6
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 280 × 1 024 i skärmupplösning med 16-bitars videokort
  • dvd-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för onlinetjänsterna*

* Du kan utöka produktens funktionalitet med hjälp av vissa tjänster på nätet, t.ex. CS Live-tjänster (”onlinetjänster”), förutsatt att du har en snabb Internetuppkoppling. Onlinetjänsterna och en del funktioner som ingår i dem finns inte i alla länder, på alla språk eller för alla valutor. Tjänsterna kan dessutom helt eller delvis dras in utan förvarning. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och sekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information, användningsvillkoren och vår sekretesspolicy finns på www.adobe.com.

Systemkrav för Fireworks CS4

Windows

• 1 GHz processor eller snabbare
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 rekommenderas) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (certifierat för 32-bitars Windows XP och Windows Vista)
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (installation på flashminne stöds inte)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars videokort
  • dvd-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för onlinetjänsterna*

Kompatibilitet med Windows 7

macOS

• PowerPC® G5 eller flerkärnig Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  •  1 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flashbaserade lagringsenheter)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 16-bitars videokort
  • dvd-enhet
  • Bredbandsuppkoppling till Internet krävs för onlinetjänsterna*

Kompatibilitet med Snow Leopard

*Du kan utöka produktens funktionalitet med hjälp av vissa tjänster på nätet, som Adobe CS Live (”onlinetjänster”), förutsatt att du har en snabb Internetuppkoppling. Onlinetjänsterna och en del funktioner som ingår i dem finns inte i alla länder, på alla språk eller för alla valutor. Tjänsterna kan dessutom helt eller delvis dras in utan förvarning. Användning av onlinetjänsterna regleras av användarvillkoren och sekretesspolicyn. Tillgång till vissa tjänster kräver registrering. Vissa onlinetjänster, inklusive sådana som till en början erbjuds utan kostnad, kan senare komma att avgiftsbeläggas och kräva prenumeration. Mer information, användningsvillkoren och vår sekretesspolicy finns på www.adobe.com.

Systemkrav för Fireworks CS3

Windows

• Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon eller Intel Core Duo (eller kompatibel processor)
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (certifierat för 32-bitarsutgåvor)
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken (ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning med 16-bitars videokort
  • dvd-enhet
  • För multimediefunktioner krävs QuickTime 7
  • Internetanslutning eller telefon krävs för aktivering av produkten
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för Adobe Stock Photos* och andra tjänster

macOS

• PowerPC G4 eller G5 eller flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X v. 10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • 1 GB ledigt utrymme på hårddisken (ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning med 16-bitars videokort
  • dvd-enhet
  • För multimediefunktioner krävs QuickTime 7
  • Internetanslutning eller telefon krävs för aktivering av produkten
  • Bredbandsuppkoppling till internet krävs för Adobe Stock Photos* och andra tjänster

*Onlinetjänsterna Adobe Stock Photos, Adobe Connect och andra finns inte i alla länder, på alla språk och för alla valutor. Tjänsternas tillgänglighet kan ändras. Användning av onlinetjänster regleras av villkoren i ett separat avtal och ytterligare avgifter kan tillkomma.