Användarhandbok Avbryt

Utsmetningsverktyg

Lär dig hur du använder pixelpenslar för att blanda och smeta ut färger.

Använd utsmetningsverktyget för att skapa naturliga blandningar i teckningar. Alla inbyggda penslar och Photoshop-penslar från CC Libraries kan användas som en utsmetningspensel.

utsmetningspenslar
Smeta ut effekter med smeta ut penslar

Använda verktyget Smeta ut för att skapa Smeta ut penslar

Följ de här stegen för att skapa en utsmetningseffekt i bilden:

1. Öppna en ny bild och dubbeltryck på ikonen pixelpenslar .
  2. Markera en pixelpensel och rita färgmönster eller linjer.
  3. Dubbeltryck på ikonen Utsmetningsverktyg   i verktygsfältet och välj en pensel på panelen Utsmetningspenslar. Du kan justera penselstorlek, styrkan hos utsmetningspenseln, utjämning och andra inställningar, t.ex. utsmetningsavstånd och formdynamik.
  4. Tryck på verktyget Smeta ut, markera utsmetningspenseln och smeta ut befintliga pixlar på arbetsytan.
justera styrkan på utsmetningspenslar
Justera styrkan på utsmetningspenseln från verktygsalternativen längst ned i verktygsfältet.

Vad händer sen?

Nu har du kommit igång med utsmetningspenslar i Adobe Fresco. Gränssnittet i Adobe Fresco är intuitivt och vi hoppas att du hittar många sätt att vara kreativ och använda pixelpenslarlive-penslarvektorpenslarfärgerlager och annat.

Har du frågor eller förslag?

ask

Om du har några frågor eller vill dela några idéer eller förslag, är du välkommen till Adobe Fresco-communityn. Vi vill uppriktigt att du hör av dig och även gärna se det du skapar.