Lär dig hur du enkelt växlar mellan kreditkort och PayPal som önskat betalningssätt.

Växla mellan ett kreditkort och PayPal

1. Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka på Planer i navigeringsfältet högst upp.

Klicka på Planer i navigeringsfältet.
  3. Klicka på Hantera plan.

4. Klicka på Hantera betalning.

Popupfönstret Redigera betalningssätt visas.

Redigera betalningssätt

Obs!

Om popupfönstret Redigera betalningssätt inte visas och du ser skärmen Avtalsinformation istället, kontaktar du oss för att ändra betalningssätt.  I länder som hanteras av Digital River, Adobes e-handelspartner, går det inte att göra ändringar online.

5. I popupfönstret Redigera betalningssätt väljer du betalningssätt – kreditkort eller PayPal – och gör sedan något av följande:

• PayPal till kreditkort: Om du byter från PayPal till kreditkort anger du dina kreditkortsuppgifter.
    • Kreditkort till PayPal: Om du byter från kreditkort till PayPal klickar du på Logga in på PayPal och följer anvisningarna på PayPal-webbplatsen. Du dirigeras sedan tillbaka till Adobe-webbplatsen.

PayPal till kreditkort

Växla från PayPal till ett kreditkort
    Växla från PayPal till ett kreditkort

Kreditkort till PayPal

Växla från ett kreditkort till PayPal
    Växla från ett kreditkort till PayPal

6. Spara ändringarna genom att klicka på Spara

Obs!

Om samma kreditkort är kopplat till flera prenumerationer, uppdateras alla prenumerationer när du ändrar kreditkortsinformationen för någon av prenumerationerna.