Kom igång med Adobe Muse genom att följa stegen nedan

OBS: Adobe Muse lägger inte till några nya funktioner och kommer att avbryta supporten 26 mars 2020. För detaljerad information och assistans, se Vanliga frågor om att Adobe Muse upphör.

Ladda ned och installera Muse

laptop-download

Klicka på Hämta Adobe Muse nedan för att börja hämta Adobe Muse CC. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Adobe Muse?

Du måste logga in regelbundet för att validera din licens – var 30:e dag för månadsprenumeranter och var 99:e dag för årsprenumeranter. Du måste även logga in när du hämtar eller uppdaterar Adobe Muse. För information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera Adobe Muse på en annan dator?

Du kan installera Adobe Muse och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.