Skicka dokument för signering

Här nedan hittar du snabbstegen för hur du gör för att skicka ett dokument via Adobe Sign.

Om du inte har använt Adobe Sign tidigare och inte tycker att dessa snabbsteg är tillräckliga, kommer varje arbetsflöde även att länka till en mer omfattande artikel med illustrerade, stegvisa anvisningar.

"Endast jag signerar" – när bara du behöver signera dokumentet

1. Klicka på panelsidan på Endast jag signerar.
  2. Ange mottagarens e-postadress i fältet Till:.
  3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett biblioteksdokument som ska skickas.
  4. Välj Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra och släpp nödvändiga fält till dokumentet.
  7. Klicka på Signera och skicka.
  8. Fyll i fälten och skriv din signatur.
  9. Klicka på knappen Klicka för att signera.

Obs!

Om du vill ha detaljerad information om proceduren hittar du den i de fullständiga stegvisa kommentarerna här!

Någon annan måste signera ett dokument som du skickar

1. Klicka på sidan Skicka eller på Få ett dokument signerat.
  2. Ange signerarens e-postadress i fältet Ange mottagarens e-postadress.
  3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett biblioteksdokument som ska skickas.
  4. Välj Förhandsvisa och lägg till signaturfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra fält från sidans övre kant till dokumentet.
  7. Klicka på Skicka.

Obs!

Om du vill ha detaljerad information om proceduren hittar du den i de fullständiga stegvisa kommentarerna här!

Flera parter måste signera ett dokument som du skickar

1. Gå till sidan Skicka.
  2. Ange e-postadresserna för signerarna i den ordning som de ska signera.
  3. Bifoga ett dokument med hjälp av knappen Bifoga eller välj ett biblioteksdokument.
  4. Välj Förhandsvisa och lägg till signaturfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra och släpp fält för den första signeraren (väljs som standard).
  7. Välj nästa signerare på popup-menyn Välj deltagare i det övre högra hörnet i den högra rutan.
  8. Placera ut fälten för nästa signerare.
  9. Klicka på Skicka.

Obs!

Om du vill ha detaljerad information om proceduren hittar du den i de fullständiga stegvisa kommentarerna här!

Mega-signering – Skicka hundratals transaktioner samtidigt

1. Klicka på panelsidan på Mega-signering.
  2. Ange de önskade e-postadresserna i fältet Till: eller klicka på Importera mottagare och slå samman fält från fil för att ladda upp en .CSV-fil.
  3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett biblioteksdokument som ska skickas.
  4. Välj Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra fält från sidans övre kant till dokumentet. Varje mottagare erhåller samma dokument, så fälten visas för alla signerare.
  7. Klicka på Skicka.

Obs!

Om du vill ha en mer detaljerad information om proceduren hittar du den i de fullständiga stegvisa kommentarerna här!

Mobil – Skicka dokument med iOS- eller Android-program

1. Logga in på Adobe Sign-mobilappen.
  2. Peka på Skicka för signering.
  3. Ange signerarens e-postadress i fältet Till:.
  4. Peka på Bifoga dokument, välj ett dokument som du vill skicka och peka på knappen Bifoga.
  5. Redigera Dokumentnamn och Meddelande om det skulle behövas.
  6. Om du behöver placera fälten i dokumentet, pekar du på Förhandsgranska, placera signaturer eller lägg till formfält och väljer sedan .
  7. Peka på knappen Skicka för signering.
  8. Om du väljer att lägga till fält, pekar och drar du fälten till dokumentet och pekar sedan på knappen Skicka.