Skicka ett avtal till flera signerare

Att hämta flera underskrifter för ett dokument är ett av de viktigaste arbetsflödena i Adobe Sign. Det gör att du kan samla in signaturer i en viss ordning (eller parallellt för Pro-konton och högre).

Stegen i korthet

1. Gå till sidan Skicka.
  2. Ange e-postadresserna till signerarna i den ordning som de ska signera.
  3. Bifoga ett dokument med knappen Lägg till filer eller genom att dra och släppa en fil.
  4. Välj Förhandsvisa och lägg till signaturfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra och släpp fält för den första signeraren (väljs som standard).
  7. Välj nästa signerare på popup-menyn Välj deltagare i det övre högra hörnet i på sidan.
  8. Placera fält för nästa signerare.
  9. Klicka på Skicka.

Steg för steg

1. Ange e-postadresserna till signerarna i fältet Ange mottagarens e-postadress. Som standard uppmanas signerarna att signera i den ordning som de anges.

Ange e-postadresser

Obs!

På servicenivån Pro och högre kan avsändaren välja om alla signerare kan signera parallellt eller i sekvens.

2. Bifoga ett dokument och välj Förhandsgranska och lägg till signaturfält när du vill lägga till fält för alla signerare och klicka på Nästa.

Klicka på Nästa
  3. Du går automatiskt till dra och släpp-redigeringsmiljön. Som standard väljs den första e-postadressen som visas på popup-menyn Välj deltagare i det övre högra hörnet på sidan.

Välj deltagare
  4. Dra fält för signeraren från den högra rutan till dokumentet.

Lägg till signatur
  5. Markera nästa signerare på popup-menyn Välj deltagare.

Välj nästa signerare
  6. Dra fält för den markerade signeraren från den övre rutan till dokumentet.

Obs!

Du kan också justera vem som tilldelas ett fält genom att dubbelklicka på fältet och välja den önskade signeraren på popup-menyn Roll.

Välj roll
  7. Följ steg 5 och 6 för varje signerare. När du har placerat alla fält för varje signerare klickar du på Skicka.

Klicka på Skicka