I artikeln nedan beskrivs en process i den klassiska sidlayouten.
Klicka här för att se samma process i det nya sidformatet.

Skicka ett avtal till flera signerare

Att hämta flera underskrifter för ett dokument är ett av de viktigaste arbetsflödena i Adobe Sign. Det gör att du kan samla in signaturer i en viss ordning (eller parallellt för Individual-nivå och högre).

Titta på videoklippet

1. Ange e-postadresserna till signerarna i fältet Ange mottagarens e-postadress. Som standard uppmanas signerarna att signera i den ordning som de anges.

Obs!

På servicenivån Individual och högre kan avsändaren välja om signerare kan signera parallellt eller i sekvens.

2. Bifoga ett dokument och välj Förhandsgranska och lägg till signaturfält när du vill lägga till fält för alla signerare och klicka på Nästa.

3. Du går automatiskt till dra och släpp-redigeringsmiljön. Som standard väljs den första e-postadressen som visas på popup-menyn Välj deltagare i det övre högra hörnet på sidan.

4. Dra fält för signeraren från den högra rutan till dokumentet.

5. Markera nästa signerare på popup-menyn Välj deltagare.

6. Dra fält för den markerade signeraren från den övre rutan till dokumentet.

Obs!

Du kan också justera vem som tilldelas ett fält genom att dubbelklicka på fältet och välja den önskade signeraren på popup-menyn Roll.

7. Följ steg 5 och 6 för varje signerare. När du har placerat alla fält för varje signerare klickar du på Skicka.