Skicka ett avtal till en signerare

Att skicka ett dokument för signering är det grundläggande arbetsflödet som används i Adobe Sign. Att skicka ett dokument för signering till endast en mottagare är det enklaste sättet att använda systemet.

Stegen i korthet

1. Klicka på sidan Skicka eller på Få ett dokument signerat.
  2. Ange signerarens e-postadress i fältet Mottagare.
  3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett biblioteksdokument som ska skickas.
  4. Välj Förhandsvisa och lägg till signaturfält.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Dra fält från sidans övre kant till dokumentet.
  7. Klicka på Skicka.

Steg för steg

1. Skicka ett dokument genom att antingen klicka på knappen Skicka eller på länken Få ett dokument signerat på startsidan.

Klicka på Skicka
  2. Ange mottagarens e-postadress i fältet Mottagare.

Ange e-postadress
  3. Dra och släpp, bifoga eller välj ett biblioteksdokument som ska skickas.

Välj ett dokument som ska skickas
  4. Om du vill lägga till fält så att signeraren kan interagera med dem väljer du Förhandsvisa och lägg till signaturfält.

Klicka på Nästa när allt är klart.

Välj Förhandsvisa
  5. Dra fälten från flikarna till höger på skärmen och släpp fälten i dokumentet.

Lägg till signatur
  6. När du har placerat alla fält i dokumentet klickar du på Skicka.

Klicka på Skicka