Skicka ett avtal till samma e-postadress två gånger

Ibland delar två personer en e-postadress, och du kanske behöver få båda underskrifterna på ett dokument. Det är enkelt i Adobe Sign och proceduren liknar den som används för att hämta signaturer från två olika e-postadresser.

Stegen i korthet

1. På sidan Skicka anger du e-postadressen två gånger i avsnittet Mottagare.
  2. Dra och släpp, bifoga eller välj ett dokument som ska skickas.
  3. Välj Förhandsvisa och lägg till signaturfält
  4. Klicka på Nästa.
  5. Dra fält för den första signeraren till dokumentet.
  6. Välj nästa signerare i listrutan Mottagare. "(1)" läggs till efter den andra e-postadressen.
  7. Dra fält för den andra signeraren till dokumentet.
  8. Klicka på Skicka.

Steg för steg

1. På sidan Skicka anger du samma e-postadress två gånger i fältet Mottagare.

Två mottagare med samma e-postadress
  2. Dra och släpp, bifoga eller välj ett dokument som ska skickas till signerarna.

Bifoga ett dokument
  3. Välj Förhandsvisa och lägg till signaturfält och klicka på Nästa.

Aktivera Förhandsvisa och lägg till signaturfält
  4. Den första e-postadressen anger personen som ska signera först. Dra fält från den högra delen till dokumentet.

Placera de första signerarfälten
  5. I listrutan Mottagare väljer du den andra instansen av e-postadressen. Den betecknas med "(1)". Det står för den andra personen.

Markera den andra instansen av e-postadressen
  6. Dra och släpp fält för den andra signeraren till rätt platser i dokumentet.

Placera den andra uppsättningen av fält för den andra signeraren
  7. När du har placerat alla fält som behövs ska du klicka på Skicka.

Skicka avtalet