Felsökning och hjälp

Du kan hämta appen från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för appen. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

Se lösningar till felet "det gick inte att installera" Fel: ”Misslyckades att installera” datorprogrammet Creative Cloud. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Ja! Du kan hämta utvärderingsversioner av Creative Cloud-program, inklusive Prelude, från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Mer information finns i hämta och installera en Creative Cloud-testversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Prelude och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Logga in på Adobe-kontot. Klicka sedan på Ändra för Nuvarande lösenord och följ instruktionerna på skärmen. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.

Här hittar du grundläggande, stegvisa anvisningar för att lära dig om arbetsflöden för att importera och redigera videor i Prelude.

Visa den fullständiga listan över kortkommandon i Prelude som hjälper dig att effektivisera ditt arbetsflöde.

Du kan ange den reserverade mängden minne för Prelude och andra program under Edit Preferences Memory (Redigera minnesinställningar). Läs mer om att ändra minnesinställningarna i Prelude.

Ja, du kan skapa och spara en anpassad arbetsyta med alternativen i menyn Window. Läs mer om att anpassa en arbetsyta för att den ska passa dig.

Det beror på vilken typ av fil du vill importera. Lär dig hur du gör för att importera videoklipp, ljudfiler och andra filer till Prelude.

Börja med att välja den råkopia du vill exportera från panelen Projekt. Läs en fullständig beskrivning över hur du gör för att exportera råkopior från Prelude.

Ja, du kan lägga till kommentarer i mediefiler som filmklipparen eller regissören kan se i Adobe Premiere Pro.

Du lägger till metadata till ett videoklipp genom att välja Fönster > Metadata. Läs hur du gör för att lägga till, importera och exportera metadata i dina videoklipp.

Se den här självstudiekursen för att lära dig hur du importerar och redigerar digitala bilder från din kamera i Prelude.

Ja, det kan du.Se den här självstudiekursen för att lära dig mer om Prelude till Premiere Pro-arbetsflöde för organisering av klipp, underklipp och sekvenser.

Användarforum

Delta i konversationen.