Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Du kan hämta appen från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för appen. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

Se lösningar till felet” det gick inte att installera ”fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. Lösa andra hämta, installera installation och uppdatering, nedladdningen och felsökningsguiden.

Ja! Du kan hämta utvärderingsversioner av Creative Cloud-program, inklusive Premiere Pro, från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Mer information finns i Ladda ned och installera en Creative Cloud-testversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Premiere Pro och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Premiere Pro 14.0 är kompatibelt med macOS 10.15 (Catalina) men har dessa kända kompatibilitetsproblem

Kontohantering

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.Där klickar du på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.

Korrigera och justera videomaterial

Läs hur man skapar och redigerar videor i denna serie av korta instruktionsvideor.

Använd Warp Stabilizer-effekten för att automatiskt stabilisera skakiga eller ryckiga videoklipp. Se Stabilisera rörelser med Warp Stabilizer-effekten för stegvisa anvisningar.

I den här videon lär du dig hur du justerar volymen och tonar ljudet i Audio Clip Mixer. Se dokumentet Justera volymnivåer för flera metoder.

Du synkroniserar enkelt ljud och video genom att välja Clip (Klipp) > Merge Clips (Sammanfoga klipp). Se dokumentet Synkronisera ljud och video med Merge Clips.

Tekniker

Proxyserverarbetsflöden i Premiere Pro låter dig arbeta med 8K, HDR och media i hög bildrutehastighet, så att du kan koppla mellan lokala format och proxyserverformat för att få jobbet gjort snabbare. Lär dig mer om detta på följande sida: Ingest- och proxyarbetsflöden i Premiere Pro CC 2015.3.

Det kan ta lång tid att redigera högupplöst video. Skapa videoklipp med lägre upplösning, så kallade proxies, för att förbättra prestandan under redigering. Byt sedan tillbaka till originalfilerna för slutresultatet. Lär dig mer i självstudiekursen Arbeta offline med proxymedia.

Ja. Lär dig hur du får ut det mesta från dina DSLR-videor i självstudiekursen Redigera DSLR-video. Skapa bildspel och timelapse-bildsekvenser, tillämpa effekter och övergångar och justera färg.

Följ anvisningarna i detta dokument för att lära dig hur du redigerar arbetsflöde med flera kameror.

Använd Essential Graphics-panelen för att skapa titlar, eftertexter och animerade sammansatta bilder. Se följande för anvisningar:Skapa titlar och rörlig grafik.

Vanliga problem

För information om kända fel i den senaste versionen av Premiere Pro, se Kända fel.

Kompileringsfel kan bero på flera saker. Hitta lösningar i: Felsökning av kompileringsfel under återgivning eller exportering

Läs följande artikel för lösningar: Felsökning för länkar och för import av fel med ljudfiler.

Premiere Pro misslyckas ibland att komma åt aktiveringsservern, vilket krävs av vissa kodekar. Prova lösningarna i dokumentet Funktions- eller sekvensförinställningar saknas.

Du kan börja med att genomföra de allmänna felsökningsåtgärder som finns listade i den här artikeln: Fel i samband med kraschar av Premiere Pro vid start.

Community

Delta i konversationen.