Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Audition?

Du kan ladda ner Audition från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen. Mer information, däribland hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, finns i Hämta dina Creative Cloud-program.

Varför går det inte att installera Audition?

Se lösningar till felet” det gick inte att installera ”fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. Lösa andra hämta, installera installation och uppdatering, nedladdningen och felsökningsguiden.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Audition?

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Lär dig hämta och installera Creative Cloud-testversion.

Kan jag installera Audition på en annan dator?

Du kan installera Audition och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Har du glömt lösenordet? Lär dig hur du kan återställa och ändra det.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig att Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes abonnemangsvillkor.

Spela in och importera ljud

Hur konfigurerar jag bäst den maskinvara jag ska använda med Audition?

Följ anvisningarna i det här dokumentet för att lära dig hur du ansluter till ljudmaskinvara i Audition.

Hur spelar jag in med Audition?

I den här videon lär du dig hur du spelar in en ljudfil och hur du justerar inspelningsnivåer och använder uppspelningskontroller.

Vilket är det bästa sättet att importera ljudfiler på?

I den här videon upptäcker du hur du importerar ljudfiler och bläddrar bland media.

Varför är min inspelnings ljudkvalitet så låg?

Olika faktorer kan orsaka inspelningsproblem. Prova tipsen i det här dokumentet för att felsöka problem med inspelning, uppspelning och övervakning.

Korrigera ljud

Hur matchar jag volymen i flera klipp?

Välj klippen och gå till Clip > Match Clip Volume. För mer information, se Matcha, tona och mixa volymen i ljudklipp.

Går det att manuellt justera volymen i en del av ett ljudklipp?

Ja. I den här videon lär du dig hur du manuellt justerar ljudnivåer.

Hur gör jag för att bli av med klickande och knäppande ljud?

I den här videon lär du dig hur du använder Click/Pop Eliminator och DeClicker.

Hur gör jag för att bli av med oönskade ringande eller pipande ljud?

I den här videoserien lär du dig hur du tar bort oljud från ljudfiler, exempelvis ringande eller pipande ljud.

Är det möjligt att ta bort brus eller surr som hörs i bakgrunden?

Ja. I den här videon lär du dig hur du tar bort oljud i bakgrunden och minskar brus.

Tekniker

Hur gör jag för att kombinera flera ljudklipp?

Följ anvisningarna i den här artikeln för att lära dig hur du ordnar och redigerar klipp med flera ljudspår.

Hur gör jag för att tona in ett ljudklipp?

Det går att lägga till olika sorters toning i Audition. I den här videon lär du dig hur du lägger till toning i ljudklipp med Auditions ljudvågform.

Hur gör jag för att klippa ut och klistra in ljudklipp?

Följ de enkla anvisningarna i detta dokument för att lära dig hur du kopierar, klipper ut och tar bort ljudklipp.

Kan jag korrigera en sångares tonhöjd?

Ge sångare perfekt tonhöjd med de automatiska verktygen för justering av tonhöjd i Audition. I den här videon lär du dig hur du korrigerar tonhöjd automatiskt.

Varför låter inte ljudet som att det är i stereo?

I den här videon lär du dig hur du använder Stereo Expander-effekten för att ge ditt ljud en bredare stereokänsla.