Du visar hjälpinnehåll för version:

Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur hämtar jag och installerar Story CC?

Story CC är en webbaserad tjänst, så den behöver inte hämtas. Det är bara att logga in (endast engelska) från Adobe Story CC-sidan för att komma igång.

Kan jag prova Story CC först, före jag abonnerar?

Om du har en Alla program-plan för Creative Cloud, har du redan Story CC. Det är bara att logga in (endast engelska) från Adobe Story CC-sidan. Om du inte har något Creative Cloud-medlemskap kan du prova en testversion av Story CC utan kostnad. Gå till Adobe Story CC-sidan (endast engelska) för att komma igång.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Kan jag använda Story på min iPad?

Story har inte testats för att fungera på iPads eller andra mobila enheter.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt Creative Cloud-medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera en utvärderingsversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap. Klicka på Uppgradera nu i det övre högra hörnet på Story-skärmen för att konvertera en testversion av Story CC till en betald prenumeration.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du har emellertid ingen tillgång till program eller många av tjänsterna och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig hur du avslutar olika typer av Creative Cloud-medlemskap och förstår Adobes abonnemangsvillkor.

Vanliga problem

Varför kan jag inte logga in på mitt Adobe Story-konto?

Om du inte kan logga in på ditt Adobe Story-konto, gå till Kan inte logga in på Adobe Story.

Får jag åtkomst till CC (klassisk version) eller CC-versionen när jag navigerar från den kostnadsfria Adobe Story-versionen till den betalda versionen?

Användare av den befintliga CC-versionen (klassisk) navigeras till samma version och nya användare navigeras till CC-versionen. Se Adobe Story CC och Adobe Story CC (klassisk) / Vanliga frågor (endast engelska).

Varför kan jag inte logga in på Story-datorprogrammet?

Om du inte kan starta eller logga in på datorprogrammet Story kan du läsa denna felsökningsguide för lösningar.

Varför kan jag inte skriva ut Adobe Story-dokument med Google Chrome?

Om du stöter på problem när du skriver ut Adobe Story-dokument med Google Chrome, gå till Användaren kan inte skriva ut med Google Chrome (endast engelska).

Community

Delta i konversationen.