Du visar hjälpinnehåll för version:

Felsökning och hjälp

Story CC är en webbaserad tjänst, så den behöver inte hämtas. Det är bara att logga in (endast engelska) från Adobe Story CC-sidan för att komma igång.

Om du har en Alla program-plan för Creative Cloud, har du redan Story CC. Det är bara att logga in (endast engelska) från Adobe Story CC-sidan. Om du inte har något Creative Cloud-medlemskap kan du prova en testversion av Story CC utan kostnad. Gå till Adobe Story CC-sidan (endast engelska) för att komma igång.

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Story har inte testats för att fungera på iPads eller andra mobila enheter.

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Det är enkelt att uppgradera en utvärderingsversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap. Klicka på Uppgradera nu i det övre högra hörnet på Story-skärmen för att konvertera en testversion av Story CC till en betald prenumeration.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du har emellertid ingen tillgång till program eller många av tjänsterna och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.

Om du inte kan logga in på ditt Adobe Story-konto, gå till Kan inte logga in på Adobe Story.

Användare av den befintliga CC-versionen (klassisk) navigeras till samma version och nya användare navigeras till CC-versionen. Se Adobe Story CC och Adobe Story CC (klassisk) / Vanliga frågor (endast engelska).

Om du inte kan starta eller logga in på datorprogrammet Story kan du läsa denna felsökningsguide för lösningar.

Om du stöter på problem när du skriver ut Adobe Story-dokument med Google Chrome, gå till Användaren kan inte skriva ut med Google Chrome (endast engelska).

Community

Delta i konversationen.