Als uw PDF-bestand verschillende paginaformaten heeft, zoals Letter en Legal, kunt u opgeven dat de pagina's op het juiste papierformaat worden afgedrukt. Met de instelling Papierbron selecteren, selecteert de printer de papierlade die het beste bij elke pagina past.

•  Stappen voor Windows

Stappen voor Mac OS

Windows

1. Kies Bestand > Afdrukken.

2. In het pop-upmenu Pagina's schalen kiest u Aanpassen aan afdrukbaar gebied.

3. Selecteer de optie Papierbron selecteren op basis van paginaformaat PDF-bestand.

Selecteer de optie Papierbron selecteren op basis van paginaformaat PDF-bestand
  4. Klik op OK om af te drukken.

Mac OS

1. Kies Bestand > Druk af.

2. (Reader X/Acrobat X) Klik op de knop Printer onderaan in het dialoogvenster Druk af en klik vervolgens op Ja wanneer u dat wordt gevraagd.

Klik op de knop Afdrukken
  3. Zorg dat het dialoogvenster Afdrukken is uitgevouwen door op Details weergeven in het pop-upmenu Afdrukken te klikken.

klik op Details weergeven
  4. Kies Papierafhandeling in het menu Lay-out.

kies Papierafhandeling
  5. Selecteer de optie Pas aan papierformaat aan.

Selecteer de optie Pas aan papierformaat aan
  6. Klik op Druk af.