Adobe raadt aan dat u naar de recentste versie bijwerkt om te profiteren van verbeteringen in beveiliging en stabiliteit. De updates kunnen worden geïnstalleerd zoals hieronder beschreven.

Voor informatie over de nieuwste versie, raadpleegt u de Releaseopmerkingen.

Opmerking:

Als u een abonnement of proefversie van Acrobat DC installeert en hebt gekozen om Acrobat XI op uw computer te houden, volgt u de onderstaande stappen wanneer u Acrobat DC hebt geïnstalleerd.

Adobe Acrobat handmatig bijwerken

U kunt Acrobat bijwerken naar de recentst uitgebrachte versie via de menuoptie: Help > Controleren op updates.

Stappen om Acrobat handmatig op Windows bij te werken

1. Start Acrobat en ga naar Help > Controleren op updates.

Help > Controleren op updates
  2. Als een update beschikbaar is, wordt het dialoogvenster zoals hieronder weergegeven. Klik op Downloaden.

Klik op Downloaden
  3. De update wordt op de achtergrond gedownload. Zodra de download is voltooid, wordt mogelijk een melding weergegeven om Acrobat te sluiten, zoals hieronder afgebeeld. Sluit Acrobat af en klik op Opnieuw proberen.

Sluit het actieve programma af en probeer het opnieuw

Opmerking:

Als de UAC-aanwijzing wordt weergegeven, klikt u op Ja.

4. Wanneer de update is geïnstalleerd, wordt het dialoogvenster Update is voltooid weergegeven. Klik op Sluiten.

Update voltooid

Stappen om Acrobat handmatig op Mac bij te werken

1. Start Acrobat en ga naar Help > Controleren op updates.

Controleren op updates
  2. Als een update beschikbaar is, wordt het dialoogvenster zoals hieronder weergegeven. Klik op Ja om de installatie van de update te starten.

Acrobat-updater
  3. Wanneer de update is geïnstalleerd, wordt het dialoogvenster Update is voltooid weergegeven. Klik op OK.

Bijgewerkt