Probleem: het venster 'Verleng uw lidmaatschap' wordt weergegeven tijdens het openen van een Creative Cloud-applicatie.

Wanneer u probeert een Adobe Creative Cloud-applicatie te openen, wordt een bericht weergegeven dat u uw lidmaatschap moet verlengen, zelfs als uw lidmaatschap up-to-date is.

Oplossingen

Werkt de eerste oplossing niet? Probeer dan de tweede oplossing.

Oplossing 1: Meld u af bij de Adobe Creative Cloud-desktopapp.

1. Klik op het Creative Cloud-pictogram in de menubalk (Mac) of in het systeemvak op de taakbalk (Windows).

2. Klik in het menu Profiel op Afmelden.

Afmeldingsscherm

3. Meld u weer aan.

Oplossing 2: klik op de knop Deze software licentiëren.

1. Klik op Deze software licentiëren.

2. Controleer of u een actieve internetverbinding hebt. Zie Aanmeldings-, activerings- of verbindingsfouten | CS5 en hoger voor meer informatie over het controleren van de internetverbinding.

3. Controleer of de systeemklok op de juiste tijd is ingesteld.

4. Als dit proces mislukt, wacht u enkele minuten en klikt u vervolgens op de knop Opnieuw proberen.

Aanvullende informatie

Dit venster kan om meerdere redenen worden weergegeven. U stelt bijvoorbeeld uw wachtwoord opnieuw in, u schakelt over van het ene naar het andere Creative Cloud-lidmaatschap of u activeert de software op meer apparaten dan het toegestane aantal apparaten.