Opmerkingen bij de release | Een update uitvoeren naar de 2014-versie van Dreamweaver CC

De nieuwste update voor de 2014-versie van Dreamweaver CC biedt integratie met Extract om uw PSD-composities om te zetten naar op code gebaseerde ontwerpen voor websites voor computers en mobiele apparaten. Deze versie bevat ook allerlei verbeterde bewerkingsfuncties in Live View en dynamische rasterlay-outs. Zie Overzicht van nieuwe functies voor een gedetailleerd overzicht van nieuwe en gewijzigde functies.

Rechtstreekse integratie van Dreamweaver met PhoneGap Build voor het maken van pakketten met toepassingen wordt niet ondersteund in de nieuwste update voor de 2014-versie van Dreamweaver CC (oktober 2014) en hoger. Klik hier voor meer informatie.

Systeemvereisten 

Ga naar http://www.adobe.com/go/dreamweaver_systemreqs voor de meest recente systeemvereisten voor Dreamweaver CC.

Ga naar http://www.adobe.com/go/dreamweaver_install voor informatie over het downloaden, installeren en instellen van Dreamweaver.

Proefversies van software 

Creative Cloud-proefversies werken volgens het try-and-buy-principe (uitproberen en kopen). Dit betekent dat u afzonderlijke producten of edities kunt uitproberen en vervolgens de geïnstalleerde proefversie kunt omzetten in een volledige versie. U kunt op elk gewenst moment een proefversie omzetten in een volledige versie door een exemplaar aan te schaffen of u aan te melden voor een abonnement. Als u een exemplaar aanschaft, moet u het serienummer invoeren in het productscherm wanneer u hierom wordt gevraagd. Als u een abonnement aanschaft, moet u zich online aanmelden met een Adobe ID om de volledige versie te gebruiken.

Licentieovereenkomst

U moet de licentieovereenkomst en garantievoorwaarden accepteren als u dit product wilt gebruiken. Bezoek www.adobe.com/go/eulas_nl voor meer informatie.

Bericht voor gebruikers

Mogelijk zijn er een internetverbinding, een Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst vereist om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product integreert mogelijk met of staat toegang toe aan bepaalde onlineservices die door Adobe of derde partijen worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/nl/aboutadobe/legal.html). Toepassingen en services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen of stopzetting zonder voorafgaande kennisgeving. Er gelden mogelijk extra toeslagen of lidmaatschapskosten.

Met een Adobe-licentie voor één gebruiker kunt u één productlicentie installeren op twee computers (bijvoorbeeld een computer op uw werk en een computer thuis), op voorwaarde dat de software door één persoon en niet gelijktijdig op beide computers wordt gebruikt.

Opmerking:

Als u het product op een derde computer wilt installeren, moet u de software eerst deactiveren op een van de andere computers. Wanneer u zich aanmeldt op de derde computer, wordt u gevraagd Dreamweaver te deactiveren op andere computers. Kies in Dreamweaver Help > Afmelden <uw Adobe ID> om Dreamweaver te deactiveren.

Nieuwe functies

Ga voor de lijst en een beschrijving van nieuwe functies en verbeteringen in deze versie naar http://www.adobe.com/go/dreamweaver_features.

Bekende problemen

Zie dit document voor de lijst met bekende problemen.

Onlinebronnen

Ga voor specifieke vragen over Adobe Dreamweaver naar http://www.adobe.com/go/forum_dreamweaver.

Ga voor Help-informatie over het downloaden, installeren en werken met de software naar http://www.adobe.com/go/download_forums.

Ga voor Help bij het product en instructies, inspiratie en ondersteuning via Adobe-gemeenschappen naar http://www.adobe.com/go/learn_Dreamweaver_support_nl.

Bezoek de algemene forums van Adobe op http://www.adobe.com/go/customer_support_nl.

Klantenondersteuning

Voor de klantenservice van Adobe gaat u naar http://www.adobe.com/go/customer_support_nl. Hier kunt u terecht voor hulp op het gebied van productinformatie, verkoop, registratie en andere onderwerpen.

Als u zich buiten Noord-Amerika bevindt, ga dan naar http://www.adobe.com/go/intlsupport_nl, klik op Kies uw regio onder aan de pagina en klik op uw land of regio.

 
© 2014 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, Adobe Bridge, Adobe Premiere Pro, Adobe Story, Acrobat, After Effects, Creative Suite, Dreamweaver, Encore, Fireworks, Flash, Flash Builder, Illustrator, InDesign, Speedgrade, Prelude, Photoshop, and Audition are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Mac OS is a trademark of Apple Inc., registered in the United States and other countries. Microsoft and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. AMD and Athlon are trademarks or registered trademarks of Advanced Micro Devices, Inc. Intel and Pentium 4 are trademarks of Intel Corporation in the United States and other countries. Java is a trademark or registered trademark of Sun Microsystems Inc. in the United States and other countries.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account