Fout 213:19 treedt op bij het starten van Photoshop of Adobe Premiere Elements.

Adobe Premiere Elements of Photoshop Elements retourneert de volgende fout bij het opstarten:

“Fout 213:19. Er is een probleem opgetreden bij de licentieverlening voor dit product.”

Controleer of uw gebruikersaccount de volledige lees- en schrijfrechten heeft voor de SLStore-map.

Deze fout treedt op als de map SLStore is ingesteld op Alleen-lezen. Om dit op te lossen moet u de markering Alleen-lezen voor de map SLStore (Windows) verwijderen of deze lees- en schrijfrechten geven (Mac OS).

Windows XP

1. Ga naar C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Adobe\.

2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Adobe01.bmp, klik op Eigenschappen en vervolgens op het tabblad Beveiliging.

3. Selecteer de gebruiker of groep waarbij het probleem zich voordoet en stel het toestaan van Volledig beheer in voor die gebruiker of groep.

4. Klik op OK in het venster Eigenschappen.

5. Start Adobe Premiere Elements of Photoshop Elements.

Windows Vista, Windows 7 en Windows 8

1. Ga naar C:\ProgramData\Adobe\SLStore\.

2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Adobe01.bmp, klik op Eigenschappen en vervolgens op het tabblad Beveiliging.

3. Selecteer de gebruiker of groep waarbij het probleem zich voordoet en klik op Bewerken.

4. Selecteer de gebruiker of groep waarbij het probleem zich voordoet en stel het toestaan van Volledig beheer in voor die gebruiker of groep.

5. Klik op OK in de vensters Machtigingen en Eigenschappen.

6. Start Adobe Premiere Elements of Photoshop Elements.

Start de Adobe-toepassing als beheerder en meld u vervolgens aan bij uw gewone gebruikersaccount.

1. Meld u aan als beheerder.

2. Start Adobe Premiere Elements of Photoshop Elements om te controleren of er geen foutberichten worden weergeven.

3. Meld u dan aan bij de betreffende gebruikersaccount.

Voer het bijgevoegde uitvoerbare bestand uit.

1. Download Adobe Licensing Fix Tool.zip via de onderstaande link en pak het uitvoerbare bestand uit.

Downloaden

2. Sluit alle Adobe-toepassingen.

3. Klik met de rechtermuisknop op het uitgepakte bestand en klik op Als administrator uitvoeren.

4. Start het product opnieuw.

Aanvullende informatie

Dit probleem kan in de volgende omstandigheden optreden:

• In zakelijke omgevingen wanneer een besturingssysteemkopie met een geïnstalleerde versie van het Adobe-product is geïmplementeerd.
  • Wanneer de back-up van de besturingssysteemkopie wordt hersteld.
  • Wanneer domeingebruikers (Windows) geen volledige rechten hebben voor de bovenstaande mappen.