Photoshop Elements - Aan de slag

Downloaden en installeren

direct download

Klik op Downloaden hieronder om te beginnen met het downloaden van de nieuwste versie van Photoshop Elements vanaf adobe.com. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren.

Problemen bij het starten?

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waar vind ik mijn serienummer?

Volg deze instructies om uw serienummer te zoeken:

  • Aangeschaft van de Adobe-website? Wanneer u Photoshop Elements aanschaft, ontvangt u het serienummer in een e-mailbericht van Adobe. Zoek in uw postvak IN naar de onderwerpregel 'Uw serienummer' of 'Uw serienummers'.
  • Hebt u bij uw aankoop een inwisselcode ontvangen? In bepaalde situaties, wordt uw exemplaar van Elements mogelijk geleverd met een inwisselcode in plaats van een serienummer. U kunt uw inwisselingscode vinden door het label af te krassen dat op de kaart in de productverpakking zit. Ga naar www.adobe.com/go/getserial_nl, meld u aan met uw Adobe ID en gebruik de inwisselingscode om uw serienummer op te halen.
  • Hebt u een dvd? Het serienummer staat op de achterkant van het dvd-hoesje. Als u een envelop voor de software hebt, kan het serienummer op de envelop staan.

Het serienummer start met 1057.

Hoe kan ik een proefversie omzetten naar een volledige versie?

Wanneer u een proefversie start, wordt in het scherm het aantal resterende dagen van de proefperiode getoond. U kunt in dit scherm de optie Deze Software Licentiëren gebruiken om uw proefversie om te zetten naar de volledige versie. Zie voor meer informatie Een proefversie omzetten in een volledige versie.