Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Premiere Elements downloaden en installeren?

Als u de oorspronkelijke media niet heeft, kunt u Premiere Elements downloaden. U hebt uw serienummer, Adobe ID en wachtwoord nodig om de installatie te voltooien. Als u de oorspronkelijke schijven hebt, raadpleegt u Premiere Elements installeren vanaf een DVD.

Waarom wordt Premiere Elements niet geïnstalleerd?

Leer om installatieproblemen op te lossen voor Premiere Elements op Windows of Mac OS.

Kan ik een proefkopie van Premiere Elements downloaden?

Ja! U kunt een proefversie van Premiere Elements downloaden. Meld u aan met een Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie proefversies van toepassingen behalve Creative Cloud downloaden en installeren voor meer uitgebreide instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Premiere Elements op een andere computer installeren?

U mag een tweede exemplaar van de software installeren voor exclusief gebruik op een laptop of computer in uw bezit, op voorwaarde dat de software op de tweede laptop of computer niet tegelijkertijd wordt gebruikt met de software op de primaire computer.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald product is eenvoudig. Zie Een 'Try and Buy'-product installeren en activeren.

Hoe kan ik een ontvangstbewijs of factuur afdrukken?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik op het tabblad Abonnementen en producten en klik dan op Uw bestellingen weergeven onder Bestelgeschiedenis. Klik op de bestelling en vervolgens op het printerpictogram. Voor meer informatie, zie Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betalen.

Hoe kan ik een Adobe-bestelling retourneren of omruilen?

Zie Een Adobe-bestelling retourneren, annuleren of omruilen voor stapsgewijze instructies.

Viedo- en audioproblemen oplossen

Hoe maak ik slow-motion scènes of versnel ik de actie?

Kies Clip > Tijsduur in de modus Expert. Volg de stappen in dit artikel voor het wijzigen van de clipsnelheid en de tijdsduur.

Kan ik schokkerig, handheld beeldmateriaal repareren?

Gebruik Shake Stabilizer om onduidelijke of schokkerige opnamen te stabiliseren. Voor informatie over aanpassingsopties, zie Beeldmateriaal stabiliseren met Shake Stabilizer.

Hoe kan ik het volume van een clip wijzigen?

Leren over audio mixen en het volume aanpassen met Audiomixer en SmartMix.

Kan ik de belichting of kleur van mijn beeldmateriaal aanpassen?

Ja. Gebruik een bewerking met instructies om de helderheid, het contrast en de kleur in videoclips aan te passen. Het gereedschap Auto Smart Tone corrigeert automatisch doffe, saaie of bleke video's. Voor meer informatie, zie Frames bewerken met Auto Smart Tone.

Hoe kan ik frames uit mijn film knippen?

Kom meer te weten over clips bijsnijden en clips splitsen.

Technieken

Hoe maak ik titels en credits?

U kunt titels maken met behulp van de bibliotheek met titelthema's. Kom meer te weten over het toepassen van kant-en-klare animaties, tekst vervangen en het aanpassen van titelthema's. Zie Bewegingstitels voor meer informatie.

Hoe kan ik de weergaveduur van een foto instellen?

U kunt de weergaveduur voor alle afbeeldingen die u importeert opgeven of een specifieke weergaveduur toewijzen aan afzonderlijke afbeeldingen. Leer hoe u in het artikel Weergaveduur instellen voor geïmporteerde stilstaande beelden.

Hoe kan ik een foto pannen en zoomen?

Leer meer over Pannen & Zoomen gebruiken om video-achtige effecten toe te passen op uw foto's en filmclips.

Hoe kan ik mijn videoclips bijsnijden?

Gebruik de functie SmartTrim om de beste scènes te zoeken en samen te brengen op basis van de stijl van uw video. Zie SmartTrim voor meer informatie over hoe u deze functie gebruikt.

Welke instellingen moet ik gebruiken om mijn film te exporteren en publiceren?

Kom meer te weten over de instellingen die u kunt gebruiken voor het exporteren en delen van uw video's.

Veelvoorkomende problemen

Hoe kan ik een compilatiefout oplossen?

Start de computer opnieuw op en probeer vervolgens de projecttijdlijn vooraf samenstellen. Als de fout blijft bestaan, zie "Fout bij compileren van film" tijdens renderen of exporteren.

Ik ondervind problemen bij het importeren. Wat moet ik doen?

Volg de suggesties voor het oplossen van problemen in Problemen met videobestanden oplossen.

Wat voor bestanden kan ik importeren?

Premiere Elements accepteert een groot aantal verschillende video-indelingen. Zie Ondersteunde bestandsindelingen voor een volledige lijst.

Mijn film wordt niet goed afgespeeld. Hoe los ik dit op?

Als uw video te snel wordt afgespeeld, hapert of frames lijkt over te slaan, volgt u de stappen in Problemen met afspelen van digitale video oplossen.

Ik krijg een foutmelding wanneer ik mijn werk op Facebook probeer te delen. Wat gaat er fout?

Vanwege recente wijzigingen in de manier waarop Facebook met externe ontwikkelaars werkt, wordt het direct uploaden van foto's en video's vanuit desktopproducten naar Facebook niet langer ondersteund. Zie Kan geen foto's en video's uploaden naar Facebook voor meer informatie.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Gerelateerd forum