Photoshop Elements 2020 zit vast op Omgeving instellen voor eerste start

Probleem

Wanneer u de toepassing na installatie start, loopt de app vast op het scherm Omgeving instellen voor eerste start. Dit probleem is van toepassing op gebruikers die Photoshop Elements hebben gekocht via de Windows Store.

Scherm Photoshop Elements 2020 loopt vast tijdens opstarten

Oplossing

1. Verwijder Adobe Photoshop Elements 2020.

2. Wijzig de standaard opslaglocatie van Windows Store-apps naar het opstartbare station [C:\]. Dit kan worden gewijzigd via Instellingen > Opslag > Wijzigen, waar nieuwe inhoud wordt opgeslagen.

3. Installeer Adobe Photoshop Elements 2020 opnieuw vanuit Windows Store en start vervolgens de toepassing. Gekochte applicaties worden weergegeven onder Mijn bibliotheek in Microsoft Store.

Stuur een e-mail naar GRP-ElementsSupport@adobe.com als u meer hulp nodig hebt.