Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers in het VK, Singapore, Canada, Zuid-Afrika en Australië.

Met de tool Lenscorrectie corrigeert u lensproblemen met betrekking tot vervorming, kleurafwijking, vignetten, perspectief en meer.Omdat elke lens uniek ontworpen is, worden de lenscorrecties toegepast op basis van uw lensmodel.

Zo past u deze lenscorrecties toe om lensproblemen te verhelpen:

1. Nadat u Photoshop Express hebt geopend en bent begonnen met het bewerken van uw foto, selecteert u de tool Correcties onderaan op het scherm.

2. Selecteer Optics.

3. Zet nu de schakelaar van Lenscorrecties inschakelen aan.

Lens_correction

Opmerking:

De schakelaar van Lenscorrecties inschakelen blijft uitgeschakeld voor foto's die geen lensproblemen hebben.