U kunt de FilmLooks-effecten gebruiken om een filmische vormgeving aan uw films toe te voegen. Om de video te doen lijken op een Hollywood-film, voegt u een effect in de FilmLooks-categorie van het deelvenster Effecten toe. De FilmLooks-categorie is beschikbaar in zowel Snelle weergave als de Professionele weergave.

Als u een FilmLooks-effect wilt toevoegen:

1. Selecteer de clip waarop u het effect wilt toepassen.

2. Klik op Effecten op de actiebalk.

3. Selecteer de FilmLooks-categorie in het deelvenster Effecten.

4. Sleep het gewenste effect naar een clip in de tijdlijn van de Snelle weergave of in de tijdlijn van de Professionele weergave.

5. Indien nodig wijzigt u de eigenschappen van het effect met behulp van het deelvenster Toegepaste effecten.