Skærmen med slutbrugeraftalen er tom, når Acrobat startes

Når du starter Acrobat XI på Mac OS, er skærmen for slutbrugerlicensaftalen (EULA) tom. Du kan ikke acceptere slutbrugerlicensaftalen.

Skærmen med licensaftalen er tom

Løsninger

Løsning 1: Log af Creative Cloud-programmet

1. Klik på Afslut i slutbrugerlicensaftalen.
  2. Start Adobe Creative Cloud-programmet.
  3. Log af programmet. Du kan få flere oplysninger i Log af, Log på | Creative Cloud-skrivebordsprogram..
  4. Start Acrobat, og acceptér slutbrugerlicensaftalen.
  5. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Licensér denne software og logge på med dit Creative Cloud-abonnement.

Løsning 2: Log af et andet program, og licensér softwaren igen

1. Klik på Afslut i slutbrugerlicensaftalen.
  2. Start et andet produkt, som indgår i dit Creative Cloud-abonnement.
  3. Klik på Hjælp > Log af for at deaktivere det.
  4. Afslut programmet.
  5. Start Acrobat, og acceptér slutbrugerlicensaftalen.
  6. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Licensér denne software og logge på med dit Creative Cloud-abonnement.

Løsning 3: Opdater Adobe Application Manager manuelt

Opdater AAM (Adobe Application Manager) til version 6.2 eller nyere. Start AAM, og vent på, at opdateringen sker automatisk. Du kan også vælge at opdatere manuelt via linkene herunder.

Links til download:

Windows: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4773

Mac OS: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4774