Windows-brugere: Hvis du har en Windows-computer, kan du læse Installation af Adobe Acrobat Reader DC | Windows.

Adobe Acrobat Reader DC installeres i to trin. Først henter du installationspakken, og derefter installerer du Acrobat Reader DC fra denne pakkefil. Du behøver ikke fjerne den ældre version af Reader, før du installerer Acrobat Reader DC.

Systemkrav

Inden installationen skal du altid sikre dig, at systemet opfylder systemkravene.

Installation af Reader på ældre operativsystemer

Du skal bruge Mac OS X 10.9 eller nyere for at kunne køre Acrobat Reader DC. Hvis operativsystemet er ældre,
kan du installere en ældre version af Reader. Der findes trinvise instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader i Mac OS.

Bemærk:

Er du ikke sikker på, hvilken version af Mac OS, du har? Klik på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Om denne Mac.

Firefox: Download og installer Acrobat Reader DC

1. Gå ind på siden til download af Adobe Acrobat Reader, og klik på Installer nu.

Side til download af Acrobat Reader

Bemærk:

Du skal bruge Mac OS X 10.9 eller nyere for at kunne køre Acrobat Reader DC. Hvis du bruger Mac OS X 10.8 eller en ældre version, ser siden til download af Adobe Reader således ud:

Side til download af Acrobat Reader til ældre operativsystemer

Du kan installere en ældre version af Acrobat Reader. Der findes instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader i Mac OS.

2. Når du bliver spurgt, om du vil gemme .dmg-filen, skal du vælge Gem fil.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se dialogboksen, blokeres den muligvis af et andet vindue. Prøv at flytte andre vinduer, som er i vejen.

Vælg gemt fil
  3. Dobbeltklik på DMG-filen. (hvis du ikke kan se vinduet Overførsler, skal du klikke på Værktøjer > Overførsler).

Dobbeltklik på DMG-filen
  4. Dobbeltklik på Installer Adobe Acrobat Reader DC for at starte installationen.

Dobbeltklik for at installere
  5. Når du bliver spurgt, om du vil åbne filen, skal du klikke på Åbn.

Klik på Åbn
  6. Indtast macOS-brugernavnet og -adgangskoden, når du bliver bedt om det.
    Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du få hjælp i dette Apple-dokument: https://support.apple.com/da-dk/HT202860

Indtast brugernavn og adgangskode
  7. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Safari: Download og installer Acrobat Reader DC

1. Gå ind på siden til download af Adobe Acrobat Reader, og klik på Installer nu.

Side til download af Acrobat Reader

Bemærk:

Du skal bruge Mac OS X 10.9 eller nyere for at kunne køre Acrobat Reader DC. Hvis du bruger Mac OS X 10.8 eller en ældre version, ser siden til download af Adobe Reader således ud:

Side til download af Acrobat Reader til ældre operativsystemer

Du kan installere en ældre version af Acrobat Reader. Der findes instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader i Mac OS.

2. Dobbeltklik på DMG-filen. Hvis du ikke kan se vinduet Overførsler i Safari, skal du klikke på Finder > (Brugernavn) > Overførsler.

Dobbeltklik på DMG-filen
  3. Dobbeltklik på Installer Adobe Acrobat Reader DC for at starte installationen.

Dobbeltklik for at installere
  4. Når du bliver spurgt, om du vil åbne filen, skal du klikke på Åbn.

Klik på Åbn
  5. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dit macOS-brugernavnog adgangskoden.
    Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du få hjælp i dette Apple-dokument: https://support.apple.com/da-dk/HT202860

Indtast brugernavn og adgangskode
  6. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Chrome: Download og installer Acrobat Reader DC

1. Gå ind på siden til download af Adobe Acrobat Reader, og klik på Installer nu.

Side til download af Acrobat Reader

Bemærk:

Du skal bruge Mac OS X 10.9 eller nyere for at kunne køre Acrobat Reader DC. Hvis du bruger Mac OS X 10.8 eller en ældre version, ser siden til download af Adobe Reader således ud:

Side til download af Acrobat Reader til ældre operativsystemer

Du kan installere en ældre version af Acrobat Reader. Der findes instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader i Mac OS.

2. Når filen vises nederst i browseren, skal du klikke på den. Hvis du ikke kan se filen, skal du klikke på Downloads i Chrome-menuen.

Klik på den downloadede fil
  3. Dobbeltklik på Installer Adobe Acrobat Reader DC for at starte installationen.

Dobbeltklik for at installere
  4. Klik på Åbn, når du bliver spurgt, om du vil åbne filen.

Klik på Åbn
  5. Indtast macOS-brugernavnet og -adgangskoden, når du bliver bedt om det.
    Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du få hjælp i dette Apple-dokument: https://support.apple.com/da-dk/HT202860.

Angiv brugernavn og adgangskode
  6. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Har du stadig brug for hjælp?

Du kan undersøge, om andre brugere oplever tilsvarende problemer ved download og installation, hvis du går ind på Acrobat Reader-brugerforummet. Prøv at lægge dit problem ud på foraene til interaktiv fejlfinding. Når du skriver indlæg i fora, skal du angive dit styresystem og dit programs versionsnummer.